ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ερωτήματα για το κέντρο της άμυνας

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι δοκιμές του Αμπέλ Φερέιρα για τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Βαρέλα δεν έδειξαν την τελική επιλογή του για το σημερινό ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (04/03, 21:30).

Ο τραυματισμός του Φερνάντο Βαρέλα στον αγώνα με την Ξάνθη ήταν μεγάλο πλήγμα για τον ΠΑΟΚ και έγινε ακόμη μεγαλύτερο καθώς δεν είχαν ενεργοποιηθεί οι εναλλακτικές λύσεις των στόπερ που υπάρχουν στο ρόστερ του Δικεφάλου. Το πώς θα καλυφθεί το κενό του στο σημερινό πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (04/03, 21:30) δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο καθώς οι δοκιμές που έγιναν στις δύο τελευταίες προπονήσεις ήταν πολλές και διαφορετικές.

Αν και η τελευταία δοκιμή είχε τον Ενέα Μιχάι παρτενέρ του Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, δεν είναι σίγουρο ότι ο νεαρός στόπερ θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει. Και αυτό διότι υπάρχει η πιθανότητα να αγωνιστεί ο Λέο Μάτος στο πλευρό του Ισλανδού αφήνοντας και πάλι το δεξί άκρο της άμυνας του Δικέφαλου στο Βιεϊρίνια. Και δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι στα Πηγάδια αυτός που κάλυψε το κενό του Βαρέλα – όσο υπήρχε ακόμη τακτική και γραμμές στο παιχνίδι με την Ξάνθη- ήταν ο Πορτογάλος.

Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Αυτό είναι το ένα ερώτημα στην πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους καθώς φαίνεται να "παίζει" ακόμη η θέση του αριστερού χαφ. Αυτή τη διεκδικούν ο Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Σουριναμέζος εξακολουθεί να πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις τον τελευταίο καιρό, ενώ από την άλλη ο Μαροκινός είναι ίσως αυτός που ταιριάζει καλύτερα από κάθε άλλον συμπαίκτη του σε αυτό τον ειδικό ρόλο που έχει στην τακτική της ομάδας του ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής χωρίς και αυτός να έχει πάντως διάρκεια.

Υπάρχουν πάντως και θέσεις που μοιάζουν να έχουν "κλειδώσει". Ο Πασχαλάκης στην εστία, ο Γιαννούλης στο αριστερό άκρο της άμυνας, οι Μίσιτς και Μαουρίσιο οι κεντρικοί μέσοι, ο Πέλκας πίσω από το Σβιντέρσκι και ο Λημνιός στο δεξί φτερό της επίθεσης του Δικεφάλου.

Εκτός και αν ο Αμπέλ Φερέιρα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να αιφνιδιάσει τον Πέδρο Μαρτίνς ανακατεύοντας την… τράπουλα, κάτι που ωστόσο δεν συνηθίζει να κάνει από την αρχή της σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διλήμματα και υποχρέωση αντίδρασης
Super League: Προς αναβολή η πρεμιέρα των playoffs
ΠΑΟΚ: Οπαδοί στο ξενοδοχείο, ζήτησαν νίκη επί του Ολυμπιακού
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ