STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη - ΠΑΟΚ: Τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή ο Βαρέλα

Ξάνθη - ΠΑΟΚ: Τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή ο Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα τραυματίστηκε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και αντικαταστάθηκε, με την ανησυχία του Δικεφάλου να στρέφεται στη συμμετοχή του στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (4/3). Ο Φερέιρα πέρασε τον Βιεϊρίνια στόπερ ως δίδυμο με Ίνγκασον.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε από την Ξάνθη στη Θράκη για την τελευταία (26η) αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League 1 και ο Φερνάντο Βαρέλα αισθάνθηκε τράβηγμα στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν μπόρεσε να συνεχίσει κι αντικαταστάθηκε. Φυσικά η ανησυχία του ιατρικού επιτελείου του Δικεφάλου δεν επικεντρώνεται μόνο γι' αυτό το ματς, καθώς ακολουθεί ο ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (4/3, 21:30).

Καθώς ο Ενέα Μιχάι έμεινε εκτός αποστολής, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν είχε άλλο αμυντικό στη διάθεσή του. Πέρασε τον Λέο Μάτος, ο οποίος πήγε να καλύψει το δεξί αμυντικό άκρο. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, μετατοπίστηκε και αγωνίστηκε στη θέση του αποχωρήσαντος, Φερνάντο Βαρέλα, ως δίδυμο με τον Σβέριρ Ίνγκασον.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός για τον ΠΑΟΚ - χάνει μάλιστα το εναπομείναν κομμάτι της σεζόν - είναι εδώ και καιρό και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ