ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Δεν είναι δεσμευτική η εισήγηση της ΕΕΑ"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την αίτηση αναστολής που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και δεν εξέδωσε προσωρινή διαταγή καθώς θεωρεί, σύμφωνα με το σκεπτικόμ ότι η συγκεκριμένη εισήγηση δεν αποτελεί απόφαση.

Το Διοικητικό Εφετείο θεωρεί ότι η εισήγηση της ΕΕΑ για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης δεν είναι δεσμευτική για αυτό το λόγο απέρριψε το αίτημα του Δικεφάλου για έκδοση προσωρινής διαταγής.

Κάτι που σημαίνει ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ που θα εκδικάσει την υπόθεση την Πέμπτη θα πρέπει να μπει στην ουσία της και να μην μείνει στην εισήγηση της ΕΕΑ.

"Η σημερινή απόφαση του διοικητικού δικαστηρίου, είναι μια ακόμη επιβεβαίωση των όσων εξαρχής επίμονα διατυπώνουμε. Η απόφαση της ΕΕΑ ΔΕΝ είναι δεσμευτική και κακώς δεν δικάστηκε η ουσία της υπόθεσης στο Πρωτοβάθμιο όργανο της Λίγκας, πράγμα που οφείλει πλέον να κάνει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Για το λόγο αυτό άλλωστε το διοικητικό δικαστήριο δεν διέταξε αναστολή της ποινής, όπως κατηγορηματικά αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης", σχολιάζουν μετά τη σημερινή εξέλιξη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Έφεση και CAS αν χρειαστεί
ΠΑΟΚ: Οι δύο υπερασπιστικοί άξονες της έφεσης
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ