STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την αίτηση του ΠΑΟΚ

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ / ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ / ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αίτηση που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ στο Διοικητικό Εφετείο για προσωρινή αναστολή της απόφασης για το θέμα της πολυιδιοκτησίας, απορρίφθηκε. Αυτό δεν επηρεάζει την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, που θα κρίνει επί των αποφάσεων των αθλητικών δικαστών της Super League.

Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει αίτημα στο Διοικητικό Εφετείο ώστε να ανασταλεί προσωρινά το θέμα της πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη, το οποίο μετά τη γνωμοδότηση της ΕΕΑ και την απόφαση των αθλητικών δικαστών έφερε αφαίρεση επτά βαθμών από τον Δικέφαλο και άλλων τόσων από την Ξάνθη (η θρακιώτικη ΠΑΕ δέχτηκε και αφαίρεση 5 βαθμών για το μετοχολόγιό της).

Η αίτηση του ΠΑΟΚ, ωστόσο, απορρίφθηκε από το Διοικητικό Εφετείο. Αυτή η εξέλιξη, βέβαια, δεν επηρεάζει την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα κρίνει επί των αποφάσεων των αθλητικών δικαστών της Super League.

Υπενθυμίζεται ότι η έφεση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη κατά της απόφασης για αφαίρεση βαθμών αναμένεται να εκδικαστεί την Πέμπτη (12/3, 18.00). Έφεση έχει κάνει και ο Ολυμπιακός κατά της απόφασης των αθλητικών δικαστών της Super League. Οι "ερυθρόλευκοι" ζητούν την αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και όχι αφαίρεση βαθμών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ