ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι δύο υπερασπιστικοί άξονες της έφεσης

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί σε Ξάνθη - ΠΑΟΚ
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί σε Ξάνθη - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Η έφεση του ΠΑΟΚ κατά της ποινής αφαίρεσης επτά βαθμών από τη Super League κατατέθηκε και οι άνθρωποι του δικέφαλου επιθυμούν να δικαστεί η υπόθεση στην ουσία της. Την Πέμπτη στις 18:00 η εκδίκαση.

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε τη Δευτέρα την έφεση κατά της ποινής αφαίρεσης επτά βαθμών που του επιβλήθηκε και η εκδίκαση θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (12/3) στις 18:00, ξεχωριστά από τις άλλες υποθέσεις εκείνης της ημέρας.

Η έφεση του Δικεφάλου που κατατέθηκε σήμερα στηρίζεται σε δύο ουσιαστικούς άξονες. Ο πρώτος έχει να κάνει με το αίτημα του ΠΑΟΚ να δικαστεί η υπόθεση στην ουσία και να μην μείνει η Επιτροπή Εφέσεων σε όσα αναφέρονται στην εισήγηση της ΕΕΑ. Στο κείμενο της Έφεσης οι νομικοί του ΠΑΟΚ αναλύουν τους λόγους που καταστούν τη συγκεκριμένη εισήγηση μη δεσμευτική και ελπίζουν ότι τελικά θα καταφέρουν να δικαστούν.

Ο δεύτερος άξονας της έφεσης του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με την ίδια την υπόθεση καθώς οι νομικοί του θεωρούν ότι παρά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν έχει αποδειχθεί νομικά με κανέναν τρόπο ότι υπάρχει σχέση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ