ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-1: Η κριτική των παικτών του Δικεφάλου

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από το Καραϊσκάκη με το βαθμό της ισοπαλίας. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ δεν διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα του και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τους ανοικτούς χώρους. Τo SPORT 24 αξιολογεί την εμφάνιση των παικτών του Αμπέλ Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετούς παίκτες στη μεσαία γραμμή που δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έτσι δεν κατάφερε, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, να γίνει απειλητικός στο δεύτερο ημίχρονο παρότι είχε το προβάδισμα το σκορ. Μπίσεσβαρ και Μίσιτς ήταν σε κακή βραδιά…

ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ: Εξαιρετικός ο Σέρβος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Ενέπνεε σιγουριά σε κάθε του επέμβαση και δεν μπήκε απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Ίσως, οι επαφές του με την μπάλα δεν ήταν ιδανικές αλλά αυτό δεν αναιρεί την πολύ καλή του εμφάνιση. Το πέναλτι του Βαλμπουενά ήταν εξαιρετικό και δύσκολα θα μπορούσε να αντιδράσει.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Η απόδοση του επισκιάστηκε από το λάθος του στο πέναλτι του Ολυμπιακού. Επί 64 λεπτά, ο διεθνής αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στην άμυνα πάνω στον Ποντένσε. Ένα επιπόλαιο όμως μαρκάρισμα έδωσε την ισοφάριση στους ερυθρόλευκους. Από το 1-1 και μετά φάνηκε πως επηρεάστηκε και έκανε αρκετά λάθη.

ΚΡΕΣΠΟ: Δεν παρουσιάστηκε έτοιμος στο ντέρμπι. Έχασε αρκετές φάσεις και δεν μπορούσε να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του στην άμυνα. Σίγουρα έχει κάνει και καλύτερους αγώνες με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

ΙΝΓΚΑΝΣΟΝ: Πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε ένα πολύ ιδιαίτερο αγώνα για την ομάδα του. Δεν ήταν αρνητικός, έχασε αρκετές μονομαχίες στον αέρα από τον Ελ Αραμπί. Δύσκολο ματς για εκείνον και προσπάθησε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του.

ΜΑΤΟΣ: Πολύ καλός και αποτελεσματικός στις αντιδράσεις του. Με δύναμη και πάθος σε κάθε του προσπάθεια, αποτελούσε την εγγύηση στην άμυνα της ομάδας του.

ΜΙΣΙΤΣ: Δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση του μετά από πολύ καιρό. Φέτος αποτελούσε τον παίκτη που ηρεμούσε το παιχνίδι του Δικεφάλου σε άμυνα και επίθεση. Κάτι τέτοιο δεν το είδαμε σήμερα, με αβίαστες μεταβιβάσεις και κακούς χειρισμούς της μπάλας.

ΝΤΟΥΓΚΛΑΣ: Αμυντικά προσπάθησε, καθώς κάλυπτε κάθε κενό στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα όμως χαλούσε την επιθετική παραγωγή του Δικεφάλου με τις αργές κινήσεις του.

ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ: Η δουλειά του περιορίστηκε κυρίως στο αμυντικό κομμάτι εκεί όπου παίρνει θετική βαθμολογία. Επιθετικά, έκανε πολλά λάθη, ενώ ενεργούσε χωρίς καθαρό μυαλό.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Άλλο ένα άσχημο παιχνίδι από το Σουριναμέζο. Βρίσκεται σε κακό φεγγάρι και αυτό αντανακλά και στον Δικέφαλο. Κακές αποφάσεις στην επίθεση, ενώ δεν βοήθησε την ομάδα του στην άμυνα.

ΛΗΜΝΙΟΣ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα στον αγώνα καθώς δεν πήρε πολλές προσπάθειες. Προσπάθησε να καλύψει τα ανεβάσματα του Τσιμίκα και τα κατάφερε σε ικανοποιητικό βαθμό. Επιθετικά ωστόσο δεν κατάφερε να φανεί στον αγωνιστικό χωρίς να είναι απόλυτα δική του ευθύνη.

ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ: Ήξερε από την αρχή πως θα είχε άχαρο ρόλο αφού την κατοχή την είχε ο Ολυμπιακός. Παρόλα αυτά, ήταν θετικός με σωστές τοποθετήσεις και αρκετά κερδισμένα φάουλ.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ: Πήρε την θέση του Ελ Καντουρί και ο ΠΑΟΚ άλλαξε τον σχηματισμό του σε 4-3-3. Μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να ηρεμήσει την ομάδα του και να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα. Δεν κατάφερε να πετύχει κάτι τέτοιο και φάνηκε εκτός ρυθμού.

ΑΚΠΟΜ: Μπήκε μαζί με τον Μαουρίτσιο και αντικατέστησε τον κουρασμένο Σφιντέρσκι. Ουσιαστικά ο προπονητής του Δικεφάλου ήθελε να προσθέσει ταχύτητα με την παρουσία του Άγγλου σέντερ φορ. Δεν κατάφερε κάτι για όσα λεπτά αγωνίστηκε.

ΠΕΛΚΑΣ: Πέρασε στον αγώνα ως αριστερός εξτρέμ, αλλά τα καθήκοντα του περιορίστηκαν ασφαλώς στο αμυντικό κομμάτι διότι ο Ολυμπιακός πίεζε. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 85ο λεπτό, αφού δεν πλάσαρε σωστά και μπλόκαρε ο Σα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ