ΠΑΟΚ

"Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Μένσα ο ΠΑΟΚ"

"Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Μένσα ο ΠΑΟΚ"

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις βρίσκεται σύμφωνα με τη γερμανική σελίδα Ligablatt ο ΠΑΟΚ με τον Μπέρναρντ Μένσα, το όνομα του οποίου είχε αποκαλύψει το Sport24.gr.

Το Sport24.gr αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαΐου ότι ο 25χρονος Γκανέζος μέσος της Καϊσερίσπορ, Μπέρναρντ Μένσα, είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, ενώ σε δηλώσεις του ο Αφρικανός είχε επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται σε ανοικτή επαφή με τον Αφρικανό.

Σύμφωνα με τη γερμανική σελίδα Ligablatt ο Δικέφαλος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις μέσο της τουρκικής ομάδας. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι τον παίκτη κυνηγούν οι τρεις μεγάλες ομάδες της γειτονικής χώρας, Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι.

Ο Μπέρναρντ Μένσα έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Καισάρειας μέχρι το 2022. Μπορεί η οποιαδήποτε αγορά του αυτή τη στιγμή να μοιάζει εμπόδιο - έτσι κι αλλιώς στην Τούμπα "καίγονται" για πωλήσεις λόγω FFP - αλλά ο διαφαινόμενος υποβιβασμός της Καϊσερισπόρ αλλάζει τα δεδομένα όπως και το χρέος που έχει η ομάδα της γειτονικής χώρας προς τον ΠΑΟΚ από την αγορά του Πέδρο Ενρίκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα δεδομένα με Μπερνάρντ Μένσα
Στη λίστα ο Μπέρναρντ Μένσα
Μένσα στο Sport24.gr: "Έχω μιλήσει με τον Φερέιρα"

Photo credits: Kayserispor Twitter

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ