ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περέα: "Η σκέψη μας στον αγωνιστικό χώρο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
Perea, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να σκέφτονται τα προβλήματα και τις απουσίες σύμφωνα με όσα υποστήριξε σε συνέντευξη του ο Χουάν Χοσέ Περέα ο οποίος δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει.

Ο Χουάν Χοσέ Περέα μετέχει για πρώτη φορά στην αποστολή αγώνα playoffs του Παναθηναϊκού έχοντας ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και τον άφησε εκτός από τα τρία πρώτα ματς στερώντας από το τριφύλλι στοιχεία όπως το πάθος, η ένταση, η δύναμη και το σκοράρισμα που έβγαζε ο Κολομβιανός φορ.

Ο Περέα μίλησε στην κάμερα της "NOVA" αναφορικά με τη συνέχεια και τα επτά ματς που απομένουν στα playoffs και τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να σκέφτονται προβλήματα και απουσίες αλλά να έχουν τη σκέψη τους στον αγωνιστικό χώρο και σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Αισθάνομαι καλά, έχω όρεξη και θέληση να κάνω τα πράγματα σωστά, όπως τα ζητήσει ο προπονητής. Είμαι μια χαρά για να κάνω τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

-Μετά από μια βαριά ήττα σε τι κατάσταση είναι η ομάδα;
«Αισθάνομαι πως δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις. Τα αποτελέσματα δεν έρχονται απ’ τη μια στιγμή στην άλλη. Είμαι αισιόδοξος πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο Ηράκλειο».

-Τι πρέπει να κάνετε για να νικήσετε έναν αντίπαλο που σας δυσκολεύει;
«Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε στο θέμα αντιμετώπισης του αντιπάλου. Ο προπονητής είδε πολλά βίντεο. Δουλέψαμε καλά, συνεχίζουμε και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να γυρίσουμε με τους βαθμούς από την Κρήτη».

-Σας έχει επηρεάσει το κλίμα με τις αποχωρήσεις στην ομάδα;
«Πιστεύω πως όλοι στην ομάδα, το προπονητικό σταφ και οι παίκτες, είμαστε καλοί επαγγελματίες. Η σκέψη μας είναι στον αγωνιστικό χώρο. Με καλή θέληση και θετική ενέργεια θα βγάλουμε τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

-Στη λατινική Αμερική είναι σε έξαρση ο κορονοϊός. Εσύ είσαι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Ανησυχείς;
«Είναι μια δύσκολη κατάσταση στη νότια Αμερική. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου εκεί και στην Κολομβία. Πρωτόγνωρη κατάσταση, την βιώσαμε κι εδώ. Η οικογένειά μου είναι καλά, μιλάω μαζί τους και με τη βοήθεια του Θεού θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ