ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Περέα και τρεις γκολκίπερ στο Ηράκλειο

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Perea, panigiriko (eurokinissi) EUROKINISSI

Με σύνθεση... ανάγκης πετάει στις 18:00 για το Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός. Επέστρεψε στην αποστολή ο Περέα που ξεπέρασε τη θλάση, έμειναν εκτός οι Χρήστος Δώνης, Ινσούα, Γιόχανσον που αποχωρούν μετά την 30ή Ιουνίου.

Χωρίς (άλλα) προβλήματα ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Παρασκευής (26/06) την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (Σάββατο 27/06, 21:30) αγώνα με τον ΟΦΗ στο "Θ. Βαρδινογιάννης" (4η αγωνιστική play-offs) και στις 18:00 η αποστολή του αναχωρεί με πτήση τσάρτερ για το Ηράκλειο.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στα play-offs τον Χοσέ Περέα που ξεπέρασε τη θλάση στο δικέφαλο, αλλά και τρεις γκολκίπερς για να συμπληρωθεί... 20άδα. Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Πούγγουρας, Νατζ, Νούνες, ο ανέτοιμος Μπεκ και οι Γιόχανσον, Ινσούα, Χρήστος Δώνης που θα αποχωρήσουν από την ομάδα μετά την 30ή Ιουνίου.

Οι πράσινοι έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν κορόιδο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Την αποστολή για την Κρήτη συγκροτούν οι:

Τερματοφύλακες: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος.

Αμυντικοί: Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης.

Μέσοι: Ανουάρ, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Αγιούμπ, Μπουζούκης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Σερπέζης.

Επιθετικοί: Μακέντα, Καμπετσής, Περέα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ