ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τρεις τραυματισμοί σε τέσσερα χρόνια ο Κότσαρης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης έσπασε τον καρπό του αριστερού του χεριού και θα μείνει δύο μήνες εκτός αγώνων του Παναθηναϊκού.

Η ατυχία... συνοδεύει τον Κωνσταντίνο Κότσαρη εδώ και τέσσερα χρόνια με τρεις σοβαρούς τραυματισμούς. Αρχικά το καλοκαίρι του 2016 και ενώ ο παίκτης είχε πάει δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Ομόνοια, μετά από επιθυμία του τότε τεχνικού διευθυντή της Κυπριακής ομάδας Νίκου Νταμπίζα δεν έπαιξε ποτέ εκείνη την περίοδο.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2016 υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και έμεινε εκτός για πέντε μήνες!. Επέστρεψε στις προπονήσεις τον Φεβρουάριο του 2017, αλλά στην Ομόνοια δεν κατάφερε να αγωνιστεί μέχρι τον Μάιο, που τελείωσε η περίοδος.

ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ

Στις 5 Δεκεμβρίου 2018 ο Κότσαρης έπαθε θλάση τρίτου βαθμού σε μία προσπάθεια, που έκανε, για να διώξει την μπάλα με το πόδι στο παιχνίδι κυπέλλου του Παναθηναϊκού με την Ιεράπετρα στο ΟΑΚΑ. Ήταν τόσο μεγάλη η ζημιά, που έπαθε, σε σημείο, που συζητήθηκε να γίνει επέμβαση, για συραφή του μυ, που είχε κοπεί.

Τελικά μετά και από επιθυμία του παίκτη και συζήτηση με το ιατρικό τιμ αποφασίστηκε να μην κάνει επέμβαση και να ξεπεράσει την βαριά θλάση με θεραπεία. Ο Κότσαρης ήταν και πάλι διαθέσιμος στις 3 Μαρτίου 2019 και έμεινε εκτός τρεις μήνες!

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΣΟΥΤ

Όσον αφορά το φετινό τραυματισμό, έγινε μετά από σουτ! Στην προσπάθειά του Κότσαρη να διώξει την μπάλα με το αριστερό χέρι, το γύρισε και ράγισε ο καρπός του! Οι ιατρικές εκτιμήσεις αναφέρουν, ότι θα μείνει 8 εβδομάδες εκτός προπονήσεων. Ήδη έχει χάσει ο 23χρονος τερματοφύλακας 8 μήνες από δύο σοβαρούς τραυματισμούς και κινδυνεύει να χάσει άλλους δύο.

Συνολικά, δηλαδή σχεδόν ένα χρόνο μένει έξω λόγω τριών σοβαρών τραυματισμών. Το γεγονός αυτό του έχει στερήσει τη δυνατότητα να εξελιχθεί. Θεωρείται σίγουρο, ότι αν δεν είχε τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς μέχρι τώρα σε Ομόνοια και Παναθηναϊκό και περισσότερες συμμετοχές θα είχε και μπορεί να είχε κερδίσει και θέση βασικού στους «πράσινους».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ