ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός δυο μήνες ο Κότσαρης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης χτύπησε στην προπόνηση της Τετάρτης, υπέστη κάταγμα στον καρπό, και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δυο μήνες.

Πλήγμα στον Παναθηναϊκό με τον Κωνσταντίνο Κότσαρη καθώς υπέστη κάταγμα στον αριστερό καρπό στην προπόνηση της Τετάρτης σε μια από τις τελευταίες ασκήσεις του προγράμματος και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Πέμπτη έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα στο σκαφοειδές του αριστερού χεριού.

Ο Κότσαρης ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος με τον τραυματισμό του να έρχεται σε μια ανύποπτη φάση θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο μήνες, χάνοντας ουσιαστικά όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη.

Πλέον πίσω από τον Σωκράτη Διούδη θα είναι οι Βασίλης Ξενόπουλος και Νίκος Χριστογεώργος. Οι δυο νεαροί γκολκίπερ περιμένουν την ευκαιρία τους και δεν αποκλείεται αυτή να έρθει ακόμα και την Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ