ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει ο Φύσσας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Φύσσας αναμένεται να αναλάβει εκ νέου τα καθήκοντα του στη διεύθυνση της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Οι βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου επηρέαζαν άμεσα την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Ο επικεφαλής της, Τάκης Φύσσας είχε θέσει υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Εκλογική Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής και εφόσον εκλεγόταν βουλευτής, είχε ανακοινώσει ότι θα άφηνε το πόστο του.

Ωστόσο, ο Τάκης Φύσσας δεν κέρδισε την εκλογή του. Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ αναδείχτηκε έκτος στην κομματική λίστα με 14.214 ψήφους, όταν οι εκλόγιμες θέσεις ήταν οι τέσσερις πρώτες.

Με βάση τη δήλωση του προ των εκλογών, ο Φύσσας θα συνεχίσει ως διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Αυτό είχε τονίσει ο Φύσσας και από σήμερα (8/7) αναμένεται να αναλάβει εκ νέου τα καθήκοντα του στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Ροντέν
Παναθηναϊκός: Στη λίστα για τα χαφ ο Μάρκους Ροντέν
Παναθηναϊκός: Αποφασίζουν τις επόμενες μέρες για Μολό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ