ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στη λίστα για τα χαφ ο Μάρκους Ροντέν

Inter Milan's Ivan Perisic, right, challenges for the ball with Crotone's Marcus Christer Rohden during the Serie A soccer match between Inter Milan and Crotone at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni)
Marcus Rohden/AP IMAGES MARCUS ROHDEN/AP IMAGES

Στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί και εξετάζεται η περίπτωση του 28χρονου Σουηδού χαφ, Μάρκους Ροντέν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κροτόνε. (VIDEO)

Σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού αναφορικά με την ενίσχυση στα χαφ βρίσκεται ο 28χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 11 Μαΐου 1991), Μάρκους Ροντέν ο οποίος έχει προταθεί στο τριφύλλι και εξετάζεται σοβαρά από τους πράσινους.

Ο διεθνής Σουηδός (15 συμμετοχές, ένα γκολ) ο οποίος έχει μάνατζερ τον Νταλίν με τον οποίο ο Νίκος Νταμπίζας έχει καλή σχέση έμεινε ελεύθερος από την Κροτόνε που αγωνίστηκε πέρυσι στη Serie Β με 29 συμμετοχές και 3 ασίστ ενώ την προηγούμενη διετία ήταν βασικός και στη Serie A όπου έπαιξε συνολικά σε 60 παιχνίδια και είχε τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ο Ροντέν αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου ως εξάρι και ως οκτάρι ενώ υπάρχουν παιχνίδια που έχει παίξει και ως δεξί χαφ-εξτρέμ και παλιότερα αγωνιζόμενος στην Ελφσμποργκ είχε πετύχει 20 γκολ σε τέσσερις σεζόν.

Ο Σουηδός χαφ που ψάχνει την επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας έχει ήδη αρνηθεί πρόταση ανανέωσης από την Κροτόνε ενώ έχει δεχθεί προτάσεις επαναπατρισμού αλλά και από την Λέτσε για να παίξει και πάλι στη Serie A αλλά και τη Σιντ Τρούιτεν του Βελγίου.

Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη για τον Παναθηναϊκό αλλά είναι ένας παίκτης που δεδομένα αρέσει στο τριφύλλι και δη το Νίκο Νταμπίζα ο οποίος τον έχει σε περίοπτη θέση στη λίστα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ