ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αποφασίζουν τις επόμενες μέρες για Μολό

French Saint Etienne forward Yohan Mollo challenges for the ball with French defender Romain Danze of Rennes during their League One soccer match, in Rennes, western France, Friday, March 8, 2013. Match ended on a 2-2 draw. (AP Photo/David Vincent)
Mollo, AP IMAGES MOLLO, AP IMAGES

Ο Γιοάν Μολό τα είπε με τους Νταμπίζα και Δώνη μέσα στο Σαββατοκύριακο και τις επόμενες μέρες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα πάρουν την τελική τους απόφαση για τη μεταγραφή ή μη του Γάλλου εξτρέμ στο τριφύλλι.

Την απόφαση του Παναθηναϊκού θα περιμένει τις επόμενες μέρες ο Γιοάν Μολό για να δει αν θα ολοκληρωθεί ή μη η μεταγραφή του στο τριφύλλι. Ο Γάλλος εξτρέμ βρέθηκε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο είχε διαδοχικές συζητήσεις, κυρίως με το Νίκο Νταμπιζά ενώ μίλησε και με τον Γιώργο Δώνη αλλά η τελική απόφαση των ανθρώπων του τριφυλλιού δεν έχει παρθεί.

Δεδομένα ο Μολό απασχολεί τον Παναθηναϊκό και μάλιστα είναι στην κορυφή της πράσινης λίστας αναφορικά με την ενίσχυση στα εξτρέμ. Για αυτό άλλωστε και ταξίδεψε στην Αθήνα για να έχει μια επιπλέον συνάντηση και συζήτηση με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού από κοντά και να περάσει από μια... συνέντευξη.

Οι πράσινοι δεν έχουν ενδοιασμούς αναφορικά με την αγωνιστική αξία και τι θα μπορούσε να προσφέρει ο Μολό αλλά ο εκρηκτικός του χαρακτήρας έκανε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να θέλουν να κάνουν μια συζήτηση μαζί, να διαπιστώσουν τα θέλω του και να δουν κατά πόσο η επιθυμία του να παίξει ποδόσφαιρο και να κάνει το restart στην καριέρα του.

Η απάντηση στον Μολό δεν δόθηκε στη διάρκεια της Κυριακής και ο Γάλλος εξτρέμ θα αναχωρήσει, όπως ήταν αναμενόμενο τις επόμενες ώρες για την πατρίδα του και θα περιμένει την απάντηση των πράσινων. Μέχρι πότε θα περιμένει ή μέχρι πότε απαντήσει ο Παναθηναϊκός αυτό ακόμα δεν είναι γνωστό αλλά το πιθανότερο είναι πως όλα θα κριθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ