ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μολό

Saint-Etienne's French forward Yohan Mollo, runs with the ball  during their League One soccer match against Marseille, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Tuesday, Sep. 24, 2013. (AP Photo/Claude Paris)
Saint-Etienne's French forward Yohan Mollo, runs with the ball during their League One soccer match against Marseille, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Tuesday, Sep. 24, 2013. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, Γιοάν Μολό προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της πρώτης καλοκαιρινής μεταγραφής του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάννη Μπουζούκη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι "πράσινοι" βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, Γιοάν Μολό, ο οποίος έχει έρθει στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τους διοικούντες την "πράσινη" ΠΑΕ.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, αλλά, όπως τονίζεται, υπάρχει ακόμα δρόμος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, καθώς δεν υπάρχει προς το παρόν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Μολό είναι 29 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στη Ligue 2 με τη φανέλα της Σοσό (από την οποία έμεινε ελεύθερος), μετρώντας δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 16 συμμετοχές. Στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιξε στη ρωσική Σαμάρα, έχοντας μόλις επτά συμμετοχές, δίχως να πετύχει κάποιο τέρμα.

Κατά το παρελθόν, έχει αγωνιστεί με επιτυχία στις Σεντ Ετιέν (9 γκολ και 15 ασίστ σε 78 ματς), Μονακό (2 γκολ και 6 ασίστ σε 47 παιχνίδια), Νανσί (6 γκολ και 11 ασίστ σε 39 αγώνες) και Καέν (4 γκολ και 2 ασίστ σε 38 ματς). Παράλληλα, έχει περάσει κι από τις Ζενίτ, Γρανάδα και Φούλαμ, χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Το όνομα του Μολό δεν είναι άγνωστο στο ελληνικό κοινό, αφού έχει ακουστεί παλαιότερα τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή είναι ο Πιερ Ισά, ο οποίος ναι μεν έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό, ως πρώην αθλητικός διευθυντής των "ερυθρολεύκων", αλλά το τελευταίο διάστημα έχει συμμετάσχει σε deal και με άλλες ελληνικές ομάδες. Είναι χαρακτηριστικό πως είχε συμμετοχή στη μεταγραφή του Ευθύμη Κουλούρη από τον ΠΑΟΚ στην Τουλούζ, σε συνεργασία με τον ατζέντη του παίκτη Πολ Κουτσολιάκο, αφού ήταν ο άνθρωπος που έκανε τις διαπραγματεύσεις με τη γαλλική ομάδα.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Happy end με Μπουζούκη και συμβόλαιο χωρίς ρήτρα
Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Μπουζούκης μέχρι το 2022
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ