ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέσα ο Πετρούσεβ για το ματς με τη Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός: Μέσα ο Πετρούσεβ για το ματς με τη Μπαρτσελόνα
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Εντός δωδεκάδας του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Φιλίπ Πετρούσεβ. Εκτός αυτής οι Μήτρου-Λονγκ, Λούντζης και Τανούλης (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το Game 2 με τη Μπαρτσελόνα στο πλαίαιο των playoffs της EuroLeague θα βρίσκεται ο Φιλίπ Πετρούσεβ (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, ο Σέρβος ψηλός του Ολυμπιακού θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς με τους Καταλανούς, ενώ εκτός δωδεκάδας έμειναν οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης.

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς η μαγνητική που υποβλήθηκε ήταν καθαρή και δεν θα χάσει το δεύτερο ματς με τη Μπαρτσελόνα για τα playoffs της EuroLeague. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης είχε αποχωρήσει με πρόβλημα στο γόνατο από το Game 1.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το break στο πρώτο ματς στη Βαρκελώνη και ψάχνουν το δέυτερο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final Four.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το Game 2 απαρτίζεται από τους: Τόμας Γουόκαπ , Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος , Αϊζάια Κάναν , Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ίγκνας Μπραζντέικις, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς , Λουκ Σίκμα, Φιλίπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ, Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοβ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ