ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή της Ελπίδων ο Αλεξανδρόπουλος

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων για πρώτη φορά για τα ματς με Κροατία και Σαν Μαρίνο ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία των Μπουζούκη, Ιωαννίδη που έχουν ενοχλήσεις.

Επιβράβευση για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και τις εμφανίσεις του στα playoffs αποτελεί η κλήση του από τον Γιάννη Γκούμα στην Εθνική Ελπίδων για τα παιχνίδια ανάμεσα σε Κροατία και Σαν Μαρίνο. Μια κλήση για την οποία στο τριφύλλι ενημερώθηκαν το Σάββατο το πρωί αφού το όνομα του 19χρονου μέσου δεν ήταν στις αρχικές που είχε ανακοινώσει ο Γιάννης Γκούμας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Αλεξανδρόπουλος καλείται στην Ελπίδων καθώς έως τώρα ήταν μόνιμο μέλος των μικρών εθνικών ομάδων έχοντας φτάσει μέχρι το επίπεδο των Νέων.

Αντίθετα ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία των Μπουζούκη και Ιωαννίδη στην αποστολή. Και οι δύο αισθάνονται ενοχλήσεις, δεν θα παίξουν στο φιλικό με τη Λαμία και το πιθανότερο είναι πως τη Δευτέρα θα εξεταστούν από τους γιατρούς της Εθνικής και αν κρίνουν πως δεν μπορούν να μετέχουν στην αποστολή θα κοπούν απ' αυτή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ