ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ρίχνει τους μεταγραφικούς τόνους

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από τον Παναθηναϊκό προσπάθησαν να περιορίσουν την ονοματολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στα ρεπορτάζ για τις μεταγραφές.

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες έχει... ανάψει για τα καλά το μεταγραφικό ρεπορτάζ στον Παναθηναϊκό. Για αυτό από το Τριφύλλι παρενέβησαν και προσπάθησαν να χαμηλώσουν τους τόνους γύρω από την ονοματολογία.

Όπως έλεγαν από τον Παναθηναϊκό, τα συνεχόμενα δημοσιεύματα για συγκεκριμένες περιπτώσεις απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα. Επίσης, οι ίδιες "πηγές" συμπλήρωναν ότι στην παρούσα φάση δεν έχει γίνει καν η αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ και δεν έχουν καθοριστεί καν οι ανάγκες.

Προφανώς, ο Νίκος Νταμπίζας δεν επιθυμεί να συνεχιστεί το "γαϊτανάκι" των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Άλλωστε, αρκετοί παίκτες επωφελούνται από την προσοχή του Παναθηναϊκού και βλέπουν τα ονόματα τους να επανέρχονται στην επικαιρότητα.

Εννοείται πως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κάνει την προεργασία του, αφού έχει το καθήκον να είναι προετοιμασμένος. Ωστόσο, ακόμα εκκρεμεί η οριστικοποίηση του μπάτζετ και οι τελικές συνεννοήσεις με τον Γιώργο Δώνη, για να προσαρμόσουν το πλάνο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τι απέγινε ο Μακέντα; Το μεγάλο ερώτημα της Daily Mail!
Παναθηναϊκός: Η αξιολόγηση του ρόστερ
Παναθηναϊκός: "Μάχη" με Φενέρ για Σανγκαρέ!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ