ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Μάχη" με Φενέρ για Σανγκαρέ!

Παναθηναϊκός: "Μάχη" με Φενέρ για Σανγκαρέ!

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Τουρκία φέρεται να ανταγωνίζεται τη Φενέρμπαχτσε για τον 24χρονο αμυντικό, Ναζίμ Σανγκαρέ, με εναλλακτική τον Γκαλίτσιο (VIDEO).

Απίστευτο κι όμως... τούρκικο! Στη γειτονική χώρα υπάρχει δημοσίευμα που ασχολείται με μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και μάλιστα για συγκεκριμένη θέση.

Κι αυτό αφού, όχι μόνο αναφέρει πως οι "πράσινοι" έχουν βάλει στο στόχαστρο δεξιό μπακ της Αντάλιασπορ, αλλά... ξέρουν και την εναλλακτική του. Το πιο εντυπωσιακό είναι πώς γι' αυτόν τον παίκτη δίνει "μάχη" και η Φενέρμπαχτσε.

Διαβάζουμε, λοιπόν, πως στο μεταγραφικό "καλάθι" του Παναθηναϊκού έχει μπει ο 24χρονος Ναζίμ Σανγκαρέ.

Ο Σανγκαρέ γεννήθηκε στη Γερμανία, από πατέρα από τη Γουινέα και μητέρα από την Τουρκία. Διατηρεί την τουρκική και τη γερμανική υπηκοότητα, έχει ύψος 1,85μ. και έχει γεννηθεί στις 30 Μαΐου του 1994.

Η Αντάλιασπορ τον απέκτησε από την Όσναμπουρκ στις 30 Αυγούστου του 2017 και ο Σανγκαρέ καθιερώθηκε στο δεξιό άκρο της άμυνας. Φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, αφού μετράει 24 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Η Φενέρμπαχτσε τον έχει στη λίστα της και συζητά με την Αντάλιασπορ για την αγορά του, ενώ το αντίτιμο προσδιορίζεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2020.

Ο Σανγκαρέ έχει ένα ελκυστικό ποδοσφαιρικό "πακέτο", όμως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τον αγοράσει. Επομένως, ίσως να υπήρξε πρόταση από τον ατζέντη του, αλλά όχι κάτι περισσότερο. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα "Fotospor" που μετέφερε την πληροφορία, υποστηρίζει η εναλλακτική του Παναθηναϊκού για τον Σανγκαρέ, είναι ο Γιώργος Γκαλίτσιος...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ