ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ψάχνεται ο Σένκεφελντ, στη γωνία ο Νταμπίζας

Παναθηναϊκός: Ψάχνεται ο Σένκεφελντ, στη γωνία ο Νταμπίζας

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ προσπαθεί να βρει περισσότερα λεφτά από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο χρόνος δεν λειτουργεί ως σύμμαχός του. Πού ποντάρει ο Νίκος Νταμπίζας. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Την τελευταία απόπειρα να βρει τα χρήματα που θέλει στην Αγγλία, επιχειρεί ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ δεν έχει επικοινωνήσει με τον Νίκο Νταμπίζα μετά τη λήξη της διορίας για την απάντηση του, αφού θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για υψηλότερες αποδοχές. Όμως, ο καιρός περνάει και ο παίκτης μένει μετέωρος…

Ο ατζέντης του Σένκεφελντ έχει πολλές συζητήσεις με Άγγλους παράγοντες, όμως δεν έχει καταλήξει κάπου για τον πελάτη του. Η αξία του 28χρονου αμυντικού έχει μειωθεί μετά την διετή παραμονή του στην Αυστραλία, αφού το πρωτάθλημα της απομακρυσμένης χώρας δεν έχει μεγάλη υπόληψη στο βρετανικό ποδόσφαιρο.

Φυσικά, ο Νταμπίζας έχει κάνει την έρευνα του και γνωρίζει απόλυτα που κινείται η… μετοχή του Σένκεφελντ στη βρετανική αγορά. Για αυτό, περιμένει για να κλείσει τον πρώτο στόχο για το κέντρο της άμυνας του με τους όρους που έχει θέσει. Ναι μεν ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει short-list με άλλους στόπερ, όμως ο Σένκεφελντ ανταποκρίνεται καλύτερα απ’ όλους στη σχέση ποιότητας-τιμής.

Εξυπακούεται ότι η προτίμηση του Νταμπίζα στον Σένκεφελντ δεν σημαίνει ότι θα τον περιμένει εσαεί. Ωστόσο, οι θετικές εντυπώσεις που αφήνει ο Ζοάο Νούνες, σε συνδυασμό με την άνεση χρόνου που υπάρχει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, επιτρέπουν στον Νταμπίζα να… καιροφυλακτήσει λίγο ακόμα για τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Το πράσινο ρόστερ σε ακτίνες "Χ"
Παναθηναϊκός: Προς νέο διακανονισμό με Μολέντο
Παναθηναϊκός: Δανεικός στην Ροζελάρε ο Παντελάκης
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ