ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πιο κοντά στο "ναι" ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Πιο κοντά στο "ναι" ο Σένκεφελντ

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απόφαση του 28χρονου Ολλανδού στόπερ, Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος είναι η πρώτη επιλογή των Νίκου Νταμπίζα και Γιώργου Δώνη.

Μετά το μεταγραφικό "τσουνάμι" των τελευταίων ημερών, ενδέχεται να προκύψουν εξελίξεις και στο κέντρο της άμυνας για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει μία απάντηση από τον Μπαρτ Σένκεφελντ, σε ένα άτυποdead-lineπου είχε δώσει για την πρόταση του.

Ο Νταμπίζας προσφέρει 250.000 ευρώ ετησίως στον Σένκεφελντ, όμως ο ποδοσφαιριστής δεν ικανοποιείται. Ο Ολλανδός στόπερ ζητάει περίπου 350.000 ευρώ το χρόνο και έψαξε για υψηλότερη προσφορά, αλλά δεν έχει βρει κάτι κοντά στα στάνταρ του.

Το προ ημερών ταξίδι του Σένκεφελντ και του ατζέντη του στην Κωνσταντινούπολη δεν στέφθηκε από επιτυχία, αφού τελικά η ενδιαφερόμενη τουρκική ομάδα πρότεινε λιγότερα λεφτά. Επομένως, προς το παρόν, η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι η καλύτερη που έχει ο Σένκεφελντ.

Βέβαια, ο Νταμπίζας δεν έχει σκοπό να περιμένει εσαεί τον Σένκεφελντ και θα τον πιέσει. Για αυτό στην τελευταία επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του παίκτη, ζήτησε άμεσα μία απάντηση. Πλέον, ο Σένκεφελντ που επιθυμεί την επιστροφή στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια στην Αυστραλία, έχει ως πιο ευνοϊκή προοπτική τη μετακόμιση στην Αθήνα.

Προφανώς, ο Σένκεφελντ δεν είναι ο μοναδικός στόπερ που έχει στηshort-listτου ο Νταμπίζας. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Δώνης έχουν καταλήξει ότι στα χρήματα που διαθέτουν, ο πρώην παίκτης της Μέλμπουρν Σίτι είναι η καλύτερη επιλογή.

Αυτό που προκύπτει από την πλευρά του Σένκεφελντ είναι πως στις επόμενες ώρες θα πάρει την απόφαση του. Ο Παναθηναϊκός καλύπτει αγωνιστικά τον Ολλανδό στόπερ, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Πάντως, με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, ο 28χρονος αμυντικός κλίνει προς το "ναι"...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ