ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κοντά σε Σένκεφελντ για την άμυνα

Παναθηναϊκός: Κοντά σε Σένκεφελντ για την άμυνα

Ο Παναθηναϊκός όπως μετέδωσε ο Κώστας Γουλής στον Sport24 Radio 103,3 είναι κοντά στην απόκτηση του 28χρονου Ολλανδού αμυντικού Μπαρτ Σένκεφελντ. (VIDEO)

Σε προχωρημένες επαφές με τον 28χρονο Ολλανδό αμυντικό, Μπαρτ Σένκεφελντ, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Κώστας Γουλής μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3.

Ο Σένκεφελντ έχει γεννηθεί στην Ολλανδία και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη Φέγενοορντ και εν συνεχεία έχει αγωνιστεί στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των σε Εξέλσιορ, Χέρακλες και Τσβόλε ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξί μπακ.

Τα τελευταία δυο χρόνια ο έμπειρος αμυντικός αγωνίστηκε στην Αυστραλία με τα χρώματα της Μέλμπουρν Σίτι από την οποία έμεινε ελεύθερος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα έχουν βρει βρει σε όλα για την απόκτηση του και πως τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε και στην Ελλάδα για συζητήσεις από κοντά για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα καθώς ο Παναθηναϊκός φουλάρει για να κλείσει δυο μεταγραφικές υποθέσεις και να ενισχύσει το ρόστερ του.

Ακούστε όσα είπε στον Sport24 Radio 103,3 ο Κώστας Γουλής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ