ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο "καθρέφτης" του Χατζηγιοβάνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Sport24.gr εξηγεί γιατί το μέλλον του Τάσου Χατζηγιοβάνη στον Παναθηναϊκό θα πάρει θετική ή αρνητική τροπή μέχρι τα Χριστούγεννα.

Η συγκρατημένη αισιοδοξία που εξέφρασε ο Νίκος Νταμπίζας στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (5/9) για μία πιθανή ανατροπή δεδομένων στην ανανέωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη, διαψεύστηκε από το ρεπορτάζ μετά από ένα 24ωρο. Όμως, δεν ήταν παράλογη η συγκεκριμένη εξέλιξη, ούτε ο Νταμπίζας αιθεροβατεί για τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην υπόθεση του 22χρονου εξτρέμ.

Η ουσία είναι ότι στην παρούσα φάση, η διαπραγμάτευση μεταξύ της διοίκησης του Παναθηναϊκού και του εκπροσώπου του Χατζηγιοβάνη δεν θα μπορούσε να ανακινηθεί. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή εμμένει στις απαιτήσεις της, θεωρώντας ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ της και ότι θα έχει ολοένα και μεγαλύτερη ευελιξία, όσο πλησιάζει η λήξη του συμβολαίου (στις 30/6/2020). Αντίστοιχα, στο Τριφύλλι πιστεύουν ότι ο Χατζηγιοβάνης θα αναγκαστεί να επανεκτιμήσει την κατάσταση και θα παρουσιάσει μεγαλύτερη διαλλακτικότητα.

Πρακτικά, αμφότεροι ο Σύλλογος και ο παίκτης, έχουν τους λόγους τους για να πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν. Η απάντηση θα δοθεί μέχρι τα Χριστούγεννα και θα προκύψει από το χορτάρι... Ανάλογα με τις εμφανίσεις του Χατζηγιοβάνη στη Super League, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον του 22χρονου εξτρέμ στον Παναθηναϊκό.

Είναι προφανές ότι αν ο Χατζηγιοβάνης κάνει... παπάδες στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα, δεν "βγουν" οι μεταγραφές των Γιοάν Μολό και Ούφε Μπεκ, τότε ο Νταμπίζας θα πιεστεί. Με την προοπτική της ελευθερίας του σε μερικούς μήνες, ο Χατζηγιοβάνης θα δικαιούται να ζητά περισσότερα χρήματα και ο Παναθηναϊκός θα χάσει ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο χωρίς να αποκομίσει οφέλη. Ούτε καν τα τροφεία, αφού τον Μάιο ο Χατζηγιοβάνης συμπληρώνει το 23ο έτος της ηλικίας του και αποκλείεται πλέον από τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Αντίθετα, αν ο Χατζηγιοβάνης "σκουπίζει" τον πάγκο του Παναθηναϊκού καταγράφοντας μέτριες παρουσίες, τότε θα χάσει το κύριο διαπραγματευτικό ατού του. Διότι σίγουρα θα τον προσεγγίσουν ομάδες από το εξωτερικό, αλλά ποιου βεληνεκούς και με ποιες προϋποθέσεις για την αξιοποίηση του; Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ανταποκρίνονται στα στάνταρ του Χατζηγιοβάνη. Οπότε, ο Νταμπίζας θα περιμένει με την πρόταση για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο...

Προς το παρόν, ο Χατζηγιοβάνης έχει ρόλο στο ροτέισον του Γιώργου Δώνη και θα πάρει χρόνο. Άλλωστε, ο Μολό είναι ανέτοιμος ακόμα, ο Ούφε Μπεκ προέρχεται από τραυματισμό και απραξία και ο Χατζηθεοδωρίδης δεν είναι εξτρέμ. Ο Χατζηγιοβάνης θα έχει τις ευκαιρίες του και το ζητούμενο είναι να τις εκμεταλλευτεί.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Δεν βρήκε γιατρειά ο Κουρμπέλης
Παναθηναϊκός: Στη λίστα δύο αμυντικοί χαφ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ