ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν βρήκε γιατρειά ο Κουρμπέλης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα από την αρχή του καλοκαιριού στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική. Διαβάστε αναλυτικά.

Με ανησυχία περιμένουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον Δημήτρη Κουρμπέλη σήμερα (9/9) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο Κουρμπέλης αποκλείστηκε από την αποστολή της Ελλάδας για το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν επειδή ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα.

Είναι ένας τραυματισμός που έχει ταλαιπωρήσει πολύ τον Κουρμπέλη μέχρι τώρα, αφού του στέρησε τη συμμετοχή από τρία φιλικά παιχνίδια και δεν του επέτρεψε να παρουσιαστεί στο 100% εναντίον της Λαμίας στο πρωτάθλημα. Ο 25χρονος αμυντικός χαφ δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως και αντιμετωπίζει τις ενοχλήσεις με συντηρητική αγωγή.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανησυχούν για τη συνολική διαχείριση του προβλήματος του Κουρμπέλη και όχι για την προσεχή αναμέτρηση με τον Άρη. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού έτσι και αλλιώς δεν θα παίξει στη Θεσσαλονίκη επειδή θα εκτίσει την ποινή λόγω της αποβολής του στο ματς με τον ΟΦΗ.

Όμως, είναι σημαντικό για τον Κουρμπέλη να αγωνίζεται υγιής και να μην πονάει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό θα προσπαθήσουν να διασφαλίσουν οι "πράσινοι" και θα συζητήσουν με τον ποδοσφαιριστή για το πως θα προσεγγίσουν την κατάσταση του στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Στη λίστα δύο αμυντικοί χαφ
Παναθηναϊκός: Δεν χάνει το ματς με τον Άρη ο Μακέντα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ