ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Καθαρές" οι ακτινογραφίες του Μπουζούκη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανακουφίστηκαν με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος έστειλε και το δικό του μήνυμα μετά τον τραυματισμό του.

Ανακούφιση προκάλεσαν στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού οι ακτινογραφίες που υποβλήθηκε ο Γιάννης Μπουζούκης, αφού επιβεβαίωσαν την διάγνωση για ελαφρύ διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο. Διότι τα πρώτα λεπτά μετά τον τραυματισμό του 21χρονου επιτελικού χαφ, εξέφραζαν φόβους για ρωγμώδες κάταγμα.

Εν τέλει, η διάγνωση για τον Μπουζούκη κάανει λόγο για διάστρεμμα β' βαθμού και αυτό μεταφράζεται σε αποχή απαό τις προπονήσεις για 15-20. Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός θα φορά νάρθηκα για τρεις ημέρες, προκειμένου η αποθεραπεία να είναι πιο αποτελεσματική.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μπουζούκης δεν θα αγωνιστεί σίγουρα στα φιλικά με Μπρέντα (29/7), Γαλατάσαραϊ (3/8) και Μπεσίκτας (10/8), ενώ ίσως να προλάβει οριακά το φιλικό με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 17/8. Στην χειρότερη περίπτωση, θα τεθεί στη διάθεση του Δώνη για την έναρξη του πρωταθλήματος, μία εβδομάδα αργότερα!

Στο μεταξύ, λίγη ώρα μετά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο στο Όστερμπεκ, ο Μπουζούκης έστειλε το μήνυμα μέσω Instagram ότι είναι δυνατός, γράφοντας: " Δεν μασάμε, σας ευχαριστώ όλους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ