Παναθηναϊκός: "Ευχαριστούμε και συγγνώμη για τα προβλήματα στο paotv.gr"

Η ΠΑΕ Παναθηναίκός εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη στο νέο έγχειρημα του "paotv.gr", ενώ ζήτησε συγγνώμη για τα τεχνικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.

Στον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρκό έκανε πρεμιέρα και το "Παναθηναϊκός TV", το οποίο μετάδωσε το παιχνίδι παράλληλα με την COSMOTE TV. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγώνα προέκυψαν τεχνικά προβλήματα λόγω της τεράστιας συμμετοχής του κόσμου, με αποτέλεσμα η "πράσινη" ΠΑΕ να εκδώσει ανακοίνωση και να ζητήσει συγγνώμη.

Η ανακοίνωση:

Είναι κοινότοπο αλλά στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί πραγματικότητα: κάθε αρχή και δύσκολη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας που κατά χιλιάδες ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία μέσω του paotv.gr, προκειμένου να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση με τη Μαρκό, στην πρώτη τηλεοπτική μετάδοση του "Παναθηναϊκός TV". Παράλληλα, όμως, αυτή η επιθυμία προκάλεσε αξεπέραστα τεχνικά προβλήματα.

Οφείλουμε να απολογηθούμε στους χιλιάδες φιλάθλους, οι οποίοι εξαιτίας αυτών των προβλημάτων, δεν κατόρθωσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ήδη όλες οι αρμόδιες ομάδες του "Παναθηναϊκός TV" εργάζονται προς την κατεύθυνση της επίλυσης των ζητημάτων, ώστε στο επόμενο τηλεοπτικό ραντεβού με το "Παναθηναϊκός TV", στις 26 Αυγούστου στο φιλικό με τον ΟΦΗ, να κυλήσουν όλα ομαλά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός - Μαρκό 3-0: Φιλικό ξεμούδιασμα με τριάρα
Πογιάτος: "Οι παίκτες αρχίζουν να καταλαβαίνουν τις ιδέες μου"
 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.