ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πογιάτος: "Οι παίκτες αρχίζουν να καταλαβαίνουν τις ιδέες μου"

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΡΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΡΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνι Πογιάτος έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη και την εικόνα του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Μαρκό (3-0), αναφέρθηκε στη χρησιμοποίηση πολλών νεαρών παικτών, αλλά και στη μεταγραφή του Φακούντο Σάντσες.

O Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα 3-0 της Μαρκό στο πρώτο φιλικό για τη νέα σεζόν, με τον Ντάνι Πογιάτος να χρησιμοποιεί αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία και τα αδέρφια Τζαβίδα να συνεργάζονται στο τρίτο γκολ των "πρασίνων".

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα του Παναθηναϊκός TV και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του, στάθηκε στα καλά δείγματα γραφής των νεαρών ποδοσφαιριστών, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Φακούντο Σάντσες.

"Είμαι χαρούμενος γιατί ο ρυθμός ήταν πολύ καλός. Οι παίκτες αρχίζουν να καταλαβαίνουν τις ιδέες μου. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση", σχολίασε αρχικά για την εικόνα του παιχνιδιού.

Για την ευκαιρία που έδωσε σε αρκετά παιδιά των Ακαδημιών: "Για μένα είναι όλοι παίκτες του Παναθηναϊκού, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο σύλλογος έχει μέλλον γιατί έχει παίκτες που έχουν καλά στοιχεία. Οι απαιτήσεις είναι υψηλότατες, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι, χαρούμενοι. Αν τα αποτελέσματα είναι καλά, θα υπάρχει η δυνατότητα να πάρουν και περισσότερες ευκαιρίες".

Για την απόκτηση Φακούντο Σάντσες: "Πρέπει να υπάρχει μείγμα νέων και πιο έμπειρων παικτών. Αναλύσαμε τον παίκτη. Είδαμε τα στοιχεία του. Πιστεύουμε πως θα βοηθήσει τόσο εμάς όσο και τα νεότερα παιδιά. Πρόκειται για έναν παίκτη με πολλές δυνατότητες. Για να παίζει σε αυτό το επίπεδο, θα έχει πολλά να προσφέρει".

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφικές κινήσεις: "Έχουμε παίκτες στην ομάδα που σέβομαι. Δουλεύουμε χέρι-χέρι με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα. Να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως θα δουλέψουμε μόνο για το καλό του Παναθηναϊκού".

Για το γεγονός πως οι φίλαθλοι θέλουν να βλέπουν νεαρούς παίκτες: "Πιστεύω πως το ποδόσφαιρο έχει γίνει για τον κόσμο. Ταυτίζομαι με ένα τρόπο παιχνιδιού και θέλω κι ο φίλος του Παναθηναϊκού να ταυτιστεί με αυτόν. Θέλουμε να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους και να είναι κομμάτι αυτού του όμορφου που θα βλέπουν από την ομάδα τους".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός - Μαρκό 3-0: Φιλικό ξεμούδιασμα με τριάρα
Παναθηναϊκός: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό
Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Σάντσες
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ