ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αυτοί που ψάχνουν το κάτι παραπάνω στο ντέρμπι

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Γιώργος Δώνης, Εργκούς Κάτσε, Δημήτρης Κουρμπέλης, Φεντερίκο Μακέντα, Γιάννης Μπουζούκης και Τάσος Χατζηγιοβάνης βλέπουν με... διαφορετικό μάτι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Από μόνο του ένα ντέρμπι δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πάρουν μέρος. Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι είναι η ευκαιρία του να μπει στο επίκεντρο της προσοχής και να ξεχωρίσει. Ακόμα και να κερδίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο ή να προσελκύσει το ενδιαφέρον για μία μεταγραφή. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν τα επιμέρους κίνητρα για κάποιους.

Αυτό ισχύει στο σημερινό (3/3, 19:00, Live από το Sport24.gr) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Όλοι οι "πράσινοι" ξέρουν ότι έχουν τη δυνατότητα να "σπάσουν" το αήττητο του πρωτοπόρου, να πανηγυρίσουν μία μεγάλη νίκη και να δώσουν χαρά στους οπαδούς. Ωστόσο, μερικοί παίκτες έχουν το προσωπικό τους κίνητρο, προκειμένου να κάνουν το κάτι παραπάνω...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ

Ο Γιώργος Δώνης έχει ξεπεράσει την πολύμηνη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη μετά την απόλυση του από τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ένα έξτρα κίνητρο για να δείξει την αξία του. Το "τραίνο" θέλει να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη νίκη, πρωτίστως για το Τριφύλλι, αλλά και για τον ίδιο. Επιπλέον, ο Δώνης θα ήθελε να γίνει ο πρώτος προπονητής ο οποίος θα "σπάσει" το αήττητο του Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρωτάθλημα.

ΕΡΓΚΟΥΣ ΚΑΤΣΕ

Ο Εργκούς Κάτσε περιθωριοποιήθηκε γρήγορα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όταν ο Ρουμάνος προπονητής ανέλαβε τον ΠΑΟΚ. Ο παραγκωνισμός του Αλβανού αμυντικού χαφ τον ανάγκασε να μετακομίσει από την Τούμπα στο "Σπύρος Λούης", προκειμένου να βρει χρόνο και ευκαιρίες. Ο Κάτσε έχει το πιο ισχυρό κίνητρο απόψε, για να αποδείξει στον Λουτσέσκου ότι έκανε λάθος εκτίμηση. Επιπλέον, ο Κάτσε αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι ενδέχεται να ψάξει για άλλον προορισμό, οπότε πρέπει να δείξει τις ικανότητες του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ

Τον Ιανουάριο του 2018, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε επίμονα να αγοράσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο Αλαφούζος, θαμπωμένος από τα... ρούβλια του Σαββίδη συναίνεσε στη μεταγραφή, αλλά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αρνήθηκε να μετακομίσει στην Τούμπα. Μετά από δεκατρείς μήνες, ο Κουρμπέλης συνεχίζει στον Παναθηναϊκό και σίγουρα θα ήθελε μία μεγάλη εμφάνιση σε ένα ντέρμπι, ειδικά απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αήττητο ΠΑΟΚ.

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ

Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχει καταφέρει να εξελιχτεί σε σημείο αναφοράς. Ο Ιταλός ψάχνει ένα γκολ σε ντέρμπι, αφού ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι οι σκόρερ στα μεγάλα παιχνίδια γράφονται στην ιστορία. Στον πρώτο γύρο ο Μακέντα δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός για την εστία του ΠΑΟΚ και ελπίζει ότι απόψε στο ΟΑΚΑ, αυτό θα αλλάξει. Ο 27χρονος στράικερ έλεγε όλη την εβδομάδα ότι θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που λαμβάνει και μένει να αποδειχθεί τι θα πετύχει στον αγωνιστικό χώρο.

ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ / ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ

Το ταλέντο του Γιάννη Μπουζούκη και του Τάσου Χατζηγιοβάνη είναι αδιαμφισβήτητο. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν δείξει αρκετές φορές στο φετινό πρωτάθλημα τις ικανότητες τους. Ωστόσο, το ζητούμενο για τον Μπουζούκη και τον Χατζηγιοβάνη είναι να μετεξελιχθούν από ταλαντούχοι σε σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Για να τα καταφέρουν, οι δύο μικροί "πράσινοι" πρέπει να ξεχωρίσουν στα ντέρμπι και να τα σημαδέψουν με την παρουσία τους. Σήμερα, ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάνης έχουν μία καλή ευκαιρία να διακριθούν...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Στο ρόλο του αουτσάιντερ εναντίον του ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός: Τα ζητούμενα για το ντέρμπι
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ