ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αρχίζει προπόνηση με την ομάδα ο Ινσούα

Παναθηναϊκός: Αρχίζει προπόνηση με την ομάδα ο Ινσούα

Ο Εμάνουελ Ινσούα αναμένεται την Τετάρτη (27/2) να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (3/3, 19.00) στο ΟΑΚΑ.

Μετά το ρεπό της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα πάνε σήμερα (27/2) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για να αρχίσουν την προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο Γιώργος Δώνης θα έχει στραμμένη την προσοχή του κυρίως σε έναν παίκτη του...

Το "τραίνο" περιμένει ότι ο Εμμάνουελ Ινσούα θα γυμναστεί με την ομάδα, ώστε να καταστεί διαθέσιμος για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Ο Αργεντινός μπακ-χαφ έκανε ατομικό τη Δευτέρα, αλλά η ένταση ήταν πολύ υψηλή, εφάμιλλη με τις ομαδικές ασκήσεις.

Φυσικά, ο Ινσούα θα προπονηθεί φορώντας για πρώτη φορά το προστατευτικό που θα του προφυλάξει το χτυπημένο αριστερό ζυγωματικό. Η μάσκα του Ινσούα είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη του Κουρμπέλη, αφού θα καλύπτει μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του ποδοσφαιριστή.

Σίγουρα, ο 27χρονος αμυντικός χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί με τη μάσκα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα αγωνιστεί την Κυριακή. Ο Ινσούα δεν συζητά το ενδεχόμενο να απουσιάσει από το ντέρμπι και έχει διαμηνύσει στον Δώνη ότι θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ με κάθε τρόπο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Έχει χαθεί η κεντρική ιδέα
Παναθηναϊκός: Ο Δώνης ποντάρει στους Γιόχανσον – Ινσούα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ