ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Δώνης ποντάρει στους Γιόχανσον – Ινσούα

Παναθηναϊκός: Ο Δώνης ποντάρει στους Γιόχανσον – Ινσούα

Ο Παναθηναϊκός περιμένει πολλά από τους Γιόχανσον και Ινσούα, προκειμένου να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Στις επιστροφές των Γιόχανσον και Ινσούα ποντάρει ο Γιώργος Δώνης, ώστε να αλλάξει η εικόνα του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός δεξιός μπακ εξέτισε την ποινή του, ενώ ο αριστεροπόδαρος Αργεντινός αναμένεται να αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα για να προφυλάξει το χτυπημένο ζυγωματικό του.

Με τους Γιόχανσον και Ινσούα στις πτέρυγες, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ανάπτυξη από τα άκρα, ένα στοιχείο που του έλειψε στη Νέα Σμύρνη. Ο Γιώργος Δώνης θα έχει δύο έμπειρους παίκτες στις πλευρές, οι οποίοι θεωρούνται αξιόπιστοι στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι.

Ο ρόλος του Γιόχανσον και του Ινσούα θα είναι σύνθετος, αφού από τη μία πρέπει να ανταποκριθούν στην πίεση που ασκεί ο ΠΑΟΚ από τα άκρα και από την άλλη, να δώσουν λύσεις στην επίθεση. Ο Μάτος και ο Βιεϊρίνια παίρνουν πολλές προσπάθειες και οι Γιόχανσον και Ινσούα πρέπει να υποστηριχθούν στα μαρκαρίσματα, για να περιορίσουν τους αντιπάλους.

Είναι βέβαιο ότι ο Δώνης δουλέψει πολύ στη λειτουργία των δύο πλευρών του, αφού έχουν κομβική σημασία για το κυριακάτικο ντέρμπι. Ένα κρίσιμο στοίχημα είναι ποιους θα επιλέξει για να παίξουν μπροστά από τους Γιόχανσον και Ινσούα, ώστε να υπάρχει ισορροπία.

Βέβαια, οι δύο ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να κάνουν θαύματα. Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να βελτιώσει συνολικά την απόδοση του, ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Κάτι που δεν είναι εύκολο, αφού ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα του με τον Άρη και θα προσπαθήσει να μην «στραβοπατήσει» για δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Ο Δώνης δεν έχει αποφασίσει πως θα προσεγγίσει τακτικά το ματς, εάν θα χρησιμοποιήσει τρεις στόπερ ή θα προτιμήσει την τετράδα στην άμυνα και θα προσθέσει έναν τρίτο κεντρικό χαφ. Ο 50χρονος προπονητής θα ήθελε και τον Κουλιμπαλί, αλλά ο Αφρικανός δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ