ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αναβολή στις εκδικάσεις Ρινάλντι και Ρέις

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μια ακόμη αναβολή πήραν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τις υποθέσεις των Ρινάλντι και Ρέις που δεν δικάστηκαν ούτε την Δευτέρα (3/12) το μεσημέρι. Τα νέα δεδομένα σε κάθε μια από τις δυο περιπτώσεις.

Νέα αναβολή πήραν οι εκδικάσεις των Λαουτάρο Ρινάλντι και Ρέις που δεν δικάστηκαν ούτε την Δευτέρα (3/12) το μεσημέρι με τον Παναθηναϊκό να έχει και άλλο χρόνο να έρθει σε συμφωνία με τους δυο ποδοσφαιριστές.

Από την Δευτέρα όμως υπάρχουν και νέα δεδομένα στις δυο περιπτώσεις που έγιναν γνωστά στο περιθώριο των δυο υποθέσεων.

Αρχικά για τον Ρινάλντι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει νέα πρόταση στον Αργεντινό και περιμένει μέχρι την Παρασκευή την απάντηση του ώστε οι δυο πλευρές να βρεθούν σε έναν συμβιβασμό. Έτσι ώστε να μπει ένα τέλος στη δικαστική διαμάχη και το τριφύλλι να βγάλει από πάνω του έναν μεγάλο βραχνά. Αν ο Ρινάλντι αρνηθεί τότε η υπόθεση του Αργεντινού θα εκδικαστεί την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου.

Αναφορικά με τον Ρέις οι πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Πορτογάλο για συμβιβασμό και περιμένουν το γνήσιο της υπογραφής του ώστε να το προσκομίσουν στο δικαστήριο και να μπει στο αρχείο και η συγκεκριμένη υπόθεση.

ΕΒΑΛΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΕΜΕΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟ

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες στο τριφύλλι κατέθεσαν ένα μέρος των δόσεων που έχουν συνάψει με τους Βέμερ και Μπούρμπο και άμεσα αναμένεται να βάλουν και τα υπόλοιπα χρήματα ώστε να είναι εντάξει με την υποχρέωση τους προς τους δυο ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ