ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εμμανουηλίδης: "Γι' αυτό αγκάλιασα τον Δώνη"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Δημήτρης Εμμανουηλίδης αποκάλυψε το λόγο που πανηγύρισε μαζί με τον Γιώργο Δώνη το γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση με τη Λαμία (3-1).

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της Super League, έκανε το "δύο στα δύο" στο πρωτάθλημα και έσβησε την ποινή των -6 βαθμών λόγω τιμωρίας. Σκόρερ του δεύτερου τέρματος των "πρασίνων" ήταν ο 17χρονος μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που έγραψε ιστορία ως ο πρώτος σκόρερ της Super League που έχει γεννηθεί μετά το Μillenium, μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, κι αποκάλυψε το λόγο που αγκάλιασε τον προπονητή του, Γιώργο Δώνη μετά την επίτευξη του γκολ.

"Σίγουρα ήταν ο πρώτος και κυρίαρχος στόχος να φύγουμε από αυτό το -6, ήταν βάρος. Το κάναμε με πολλή δουλειά, ο κόπος μας ανταμείφθηκε, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές βελτιωθήκαμε, ανέβηκε δυναμικά η ομάδα. Καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ που είδαμε ότι ήταν κρίσιμα.

Στην Ξάνθη το κλάμα βγήκε από μόνο του, λόγω των χαμένων ευκαιριών, της πίεσης εκείνη την ώρα και βγήκε αυθόρμητα. Ο κόουτς σίγουρα ήταν ο πρώτος που μου συμπαραστάθηκε, τον ευχαριστώ και για αυτό πήγα και τον αγκάλιασα για να τον ευχαριστήσω για τις ευκαιρίες που μου δίνει και θα κάνω τα πάντα για να τον ανταμείψω".

Είσαι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Super League γεννημένος από το 2000 και μετά που βάζει γκολ. Πως αισθάνεσαι για αυτό;

"Δεν το ήξερα! Είναι σημαντικό να σκοράρεις τόσο μικρός, παίρνεις δύναμη, εμπειρίες. Ήταν η πιο τρομερή εμπειρία της ζωής μου να σκοράρω στα… σαλόνια της Super League. Αυτό δεν κάνει τα μυαλά μου να πάρουν αέρα, συνεχίζω τη σκληρή δουλειά και… ό,τι βγει".

Σήμερα ήρθαν περίπου 7.000 φίλοι της ομάδας και "ζεστάθηκαν" με την εικόνα της ομάδας και τη νίκη. Τι θες να τους πεις για τη συνέχεια;

"Αυτό που έλεγα από την αρχή της προετοιμασίας. Να περιμένουν, γιατί βλέπουν ότι χτίζεται κάτι καλό, και να είναι σίγουροι ότι αυτό θα συνεχιστεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νέο ραντεβού Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ την Κυριακή
Μιας Πανάθας νιάτα
Δώνης: "Μεταγραφή μέσα στις επόμενες ώρες"
Εμμανουηλίδης, ο πρώτος σκόρερ της Α' Εθνικής μετά το Μillenium
Οι μπέμπηδες έκαναν τη διαφορά, 3-1 ο Παναθηναϊκός τη Λαμία
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ