ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο ραντεβού Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ την Κυριακή

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μεγάλος νομικός όγκος δουλειάς δεν ολοκληρώθηκε το Σάββατο και οι Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ θα συναντηθούν για τρίτη φορά. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Το μόνο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης για το Σάββατο (1/9), ήταν ότι ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και η συνοδεία του έμειναν για πολλές ώρες στο γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου στο ΣΚΑΪ... Από εκεί και πέρα, τίποτα άλλο δεν επιβεβαιώνεται και δεν "διαρρέεται" το παραμικρό για τις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Μέχρι στιγμής, ο Αλαφούζος και ο Πιεμπονγκσάντ δεν έχουν υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό που θα καταλήξει στην αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Οι δικηγόροι τους συνεχίζουν τις διαβουλεύσεις και έχουν νέο ραντεβού για το πρωί της Κυριακής (2/9) για διευθετήσουν τις νομικές διατυπώσεις.

Ο όγκος δουλειάς για τη σύνταξη των εγγράφων είναι μεγάλος, για αυτό παρατηρείται η σχετική καθυστέρηση στη διαδικασία. Αυτό που επαναλαμβάνει ο Αλαφούζος σε όσους τον ρωτούν είναι ότι "όλα πάνε καλά", ενώ αισιοδοξία εκφράζει και το περιβάλλον του εφοπλιστή.

Συμπερασματικά, το γεγονός ότι ο Αλαφούζος και ο Πιεμπονγκσάντ θα συναντηθούν για τρίτη συνεχόμενη μέρα, σημαίνει ότι η υπόθεση έχει μπει στο τελικό στάδιο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, σύντομα ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει νέο ιδιοκτήτη και η ελπίδα είναι να αποκατασταθεί πλήρως η ομαλότητα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι μπέμπηδες έκαναν τη διαφορά, 3-1 ο Παναθηναϊκός τη Λαμία
Εμμανουηλίδης, ο πρώτος σκόρερ της Α' Εθνικής μετά το Μillenium
Μιας Πανάθας νιάτα
Θλάσεις για Κουλιμπαλί και Μουνιέ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ