ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσιμίκας: "Πιστεύω πως μου έκανε φάουλ"

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Τσιμίκας εξέφρασε την εκτίμηση πως στη φάση που η Τότεναμ κάνει το 2-2, νωρίτερα ο Λούκας Μόουρα του έχει κάνει φάουλ. Διαβάστε τη δήλωση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού. (VIDEO)

Η Τότεναμ ισοφάρισε σε 2-2 τον Ολυμπιακό στο 50' έπειτα από γύρισμα του Μόουρα και πλασέ του Κέιν από κοντά. Νωρίτερα, προτού η μπάλα φτάσει στον Μόουρα από εκτέλεση πλαγίου άουτ, ο Κώστας Τσιμίκας διαμαρτυρήθηκε για φάουλ που του έκανε ο Βραζιλιάνος. Ο Βούλγαρος διαιτητής Καμπάκοβ δεν καταλόγισε φάουλ.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού σχολίασε αμέσως μετά το παιχνίδι στην κάμερα της Cosmote TV: "Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου γι' αυτό που κάναμε μέσα στο γήπεδο. Σταθήκαμε άτυχοι. Λάθη γίνονται, από αυτά πρέπει να μαθαίνουμε. Έχουμε ένα τελικό μπροστά μας την Κυριακή και θέλουμε μόνο τη νίκη".

Σε ερώτηση για το αν του έγινε φάουλ στη φάση της ισοφάρισης της Τότεναμ, ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού δήλωσε: "Πιστεύω πως ναι. Μου έκανε τάκλιν, έπεσα κάτω, πιστεύω ότι με ακούμπησε. Έτσι ένιωσα. Τώρα τι να κάνουμε; Τελείωσε το παιχνίδι. Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα γιατί όπως είπα έχουμε το ντέρμπι μπροστά μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ - Ολυμπιακός 4-2: Σε κακή Μεριά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ