ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσιμίκας: "Ήρθαμε στο Μόναχο για τη νίκη"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Τσιμίκας αναγνώρισε τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα με την Μπάγερν, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθησή του πως αν οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι συγκεντρωμένοι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Ο Κώστας Τσιμίκας εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν στην "Allianz Arena" για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, και δεν δίστασε να βάλει ψηλά τον πήχη.

Και αυτό γιατί πέρα από την προτροπή προς τους συμπαίκτες του να δείξουν στο Μόναχο πως είναι μία πολύ καλή ομάδα, όπως έπραξαν στο "Καραϊσκάκης", υποστήριξε πως στόχος της ομάδας του Πειραιά δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της νίκης.

"Περιμένω να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο. Από εμένα να δώσω τα πάντα στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήρθαμε εδώ για τη νίκη.

Περιμένουμε τη Μπάγερν να παίξει καλά αύριο. Θα παίξει με το ίδιο πλάνο όπως με τον προηγούμενο προπονητή.

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Να δείξουμε ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, όπως στο Καραϊσκάκη.

Έχουμε κάνει τα πλάνα μας με τον προπονητή. Το θέμα είναι τα ακολουθήσουμε πιστά και δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε αποδείξει ότι έχουμε κερδίσει τέτοιες ομάδες.

Ας ελπίσουμε να γίνει και αύριο", δήλωσε χαρακτηριστικα ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών, ενώ σε ερώτηση για το τι σημαίνει για εκείνον να αντιμετωπίζει τέτοιους δυνατούς αντιπάλους, είπε:

"Ήταν ένα όνειρο ζωής. Είμαι χαρού,μενος που έχω φτάσει ως εδώ. Προπονούμαι για να φτάσω σε επίπεδο να αντιμετωπίζω τέτοιους παίκτες. Θα προσπαθήσω να το χαρώ και μακάρι να συνδυαστεί με νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φλικ: "Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τον Ολυμπιακό"
Κίμιχ: "Δεν έχουμε πια άλλοθι, οι παίκτες έχουν τώρα την ευθύνη"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ