ΜΠΑΓΕΡΝ

Φλικ: "Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τον Ολυμπιακό"

New Bayern Munich head coach Hansi Flick attends a training session prior to the Champions League group B soccer match between Bayern Munich and Olympiakos in Munich, Germany, Tuesday, Nov. 5, 2019. Bayern will face Olympiakos on Wednesday. (AP Photo/Matthias Schrader)
New Bayern Munich head coach Hansi Flick attends a training session prior to the Champions League group B soccer match between Bayern Munich and Olympiakos in Munich, Germany, Tuesday, Nov. 5, 2019. Bayern will face Olympiakos on Wednesday. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Μπάγερν, Χάνσι Φλικ, εξήγησε πώς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και αποκάλυψε τι έκανε όταν τον ενημέρωσαν πως αναλαμβάνει προπονητής.

Με τον Χάνσι Φλικ στην τεχνική ηγεσία θα πορευτεί η Μπάγερν στον αγώνα της Τετάρτης (6/11, 19.55) με τον Ολυμπιακό. Ο Νίκο Κόβατς αποτέλεσε παρελθόν μετά την πεντάρα από την Άιντραχτρ Φρανκφούρτης και ο 54χρονος Γερμανός καλείται να οδηγήσει τους Βαυαρούς στη νίκη.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Φλικ υποστήριξε ότι ανυπομονεί για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League, ενώ αποκάλυψε πως την ώρα που δειπνούσε με τη σύζυγό του, τον κάλεσε ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς για να του πει πως αναλαμβάνει να κοουτσάρει με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά είπε:

"Το απόγευμα της Κυριακής όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δειπνούσα με τη σύζυγό μου, όταν με κάλεσε ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς. Πήγα στα γραφεία και μου εξήγησαν την κατάσταση. Ήταν ξεκάθαρο από μέρους μου ότι θα ήμουν διαθέσιμος".

Για το Νίκο Κόβατς:

"Ο Νίκο είναι πάντα ειλικρινής και ευθύς. Ήρθε και αποχαιρέτησε με στυλ".

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

"Ανυπομονούμε, πρέπει να συγκεντρωθούε. Είμαι ανυπόμονος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες έχουν τώρα μια ευθύνη. Θέλω να επιλέξω μια ομάδα που θα είναι καλά προετοιμασμένη και για τον αγώνα του Σαββάτου. Ο Χάβι Μαρτίνεθ θα παίξει κεντρικός αμυντικός, ενώ βασικός θα είναι ο Μίλερ".

Για την πρώτη του προπόνηση:

"Είμαι εντυπωσιασμένος. Τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα... ζωηρά. Ήταν σύντομη, αλλά σκληρή προπόνηση, με τακτικά στοιχεία επίσης".

Για πιθανές αλλαγές:

"Τα γκολ που δεχτήκαμε δεν μπορεί να τα δέχεται η Μπάγερν. Πρέπει να αμυνθούμε από την επίθεση και να κερδίσουμε τη μπάλα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτοί είναι οι τομείς που πρέπει να επικεντρωθούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπάγερν: Τέλος ο Κόβατς από τον πάγκο των Βαυαρών
Μπάγερν: Μάχη Μουρίνιο - Αλέγκρι για την άκρη του πάγκου
Μπάγερν: Ο Κόβατς "έδωσε" τέσσερις παίκτες πριν φύγει
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ