ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Θέλει Όσκαρ Τρέχο ο Ολυμπιακός"

"Θέλει Όσκαρ Τρέχο ο Ολυμπιακός"
Όσκαρ Τρέχο

Ισπανικό δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του αργεντινού επιθετικού της Χιχόν Όσκαρ Τρέχο (video)

Με τις φήμες περί αποχώρησης του Ραφίκ Τζιμπούρ (είτε για το εξωτερικό, είτε για τον ΠΑΟΚ όπως ακούστηκε), δημοσιεύματα θέλουν τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού που θα αντικαταστήσει τον Αλγερινό άσο.

Ήδη τα ονόματα των Σαβιόλα, Τζόρτζεβιτς, Ούγκο Βιέιρα έχουν "παίξει" σε ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο, όμως στην... παρέα ήρθε να προστεθεί και αυτό του Όσκαρ Τρέχο.

Ο 25άχρονος Αργεντινός επιθετικός, σύμφωνα με lne.es, είναι διακαής πόθος του Μίτσελ που θέλει να τον φέρει σαν τρελός στον Πειραιά.

Στα υπέρ των ερυθρόλευκων το γεγονός πως η Σπόρτινγκ Χιχόν, στην οποία "ανήκει", αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και γι αυτό το λόγο προσπαθεί να τον πουλήσει.

Το κόστος της μεταγραφής μπορεί να αγγίξει τα 3 εκ. ευρώ, ποσό, που με τα δεδομένα που αναλύσαμε πιο πάνω, σίγουρα μπορούν να κατεβάσουν στον Ολυμπιακό.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Τρέχο αγωνίστηκε σε 42 παιχνίδια με την Χιχόν για την Πριμέρα έχοντας έξι γκολ και δέκα ασίστ. Το καλό με τον Αργεντινό είναι πως μπορεί να παίξει τόσο ως φουνταριστός όσο και πίσω από τον επιθετικό, μοιράζοντας τη μπάλα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ