ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο τερματοφύλακας και ο... Μιγκέλ Τόρες

Ο τερματοφύλακας και ο... Μιγκέλ Τόρες
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση τερματοφύλακα, όμως εξετάζουν κάθε περίπτωση. Τι συμβαίνει με τον Ρόι Κάρολ...

Αρκετά είναι τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα για τον Ολυμπιακό, καθώς οι άνθρωποι στην διοίκηση εξετάζουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις με σκοπό να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας.

Σίγουρα υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο το οποίο ακολουθούν κατά γράμμα οι Πειραιώτες, όμως παράλληλα προσαρμόζονται ανάλογα με τις συνθήκες.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, που δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους "ερυθρολεύκους", όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα εξετάσουν κάποια ευκαιρία που ενδεχομένως να τους παρουσιαστεί.

Συγκεκριμένα, από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως δεν ψάχνουν παίκτη γι' αυτή τη θέση τώρα, όμως αν παρουσιαστεί κάποια καλή περίπτωση τον Αύγουστο, δεν αποκλείουν μεταγραφή.

Σ' ό,τι αφορά στην περίπτωση του Ρόι Κάρολ, οι Πειραιώτες ξεκαθαρίζουν πως έχουν συμφωνήσει και έχουν μπει οι υπογραφές με τον Βορειοϊρλανδό γκολκίπερ και μένει μονάχα η ανακοίνωση.

Περί... Μιγκέλ Τόρες

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, είναι αυτό του Μιγκέλ Τόρες. Του Ισπανού αμυντικού που αγωνίζεται στην Χετάφε.

Ο 27χρονος μπακ, έχει συνυπάρξει με τον Μίτσελ και ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει πολύ καλή άποψη για εκείνον. Αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει λόγος απόκτησης του Μιγκέλ Τόρες, στον Πειραιά κρατούν το όνομά του στη λίστα, σε περίπτωση που προκύψει κάποια ανάγκη.

Αν για παράδειγμα αποχωρήσει κάποιος κεντρικός αμυντικός ή χρειαστεί ένας αριστεροπόδαρος στην άμυνα, τότε οι "ερυθρόλευκοι" δεν αποκλείεται να ασχοληθούν και να κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν. Είναι άλλωστε ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ