ΠΑΟΚ

Το ταξίδι του Βρύζα στο Ντουμπάι, ο Τζεμπούρ και ο Κουαρέσμα

Το ταξίδι του Βρύζα στο Ντουμπάι, ο Τζεμπούρ και ο Κουαρέσμα
INTIME SPORTS

Διαβάστε το ρεπορτάζ για την ακριβή πρόταση που έκανε ο ΠΑΟΚ στον Ράφικ Τζεμπούρ και όλες τις λεπτομέρειες για το ταξίδι του Ζήση Βρύζα στο Ντουμπάι για τον Αλγερινό, αλλα και τον Κουαρέσμα.

Ενα ταξίδι του Ζήση Βρύζα στο Ντουμπάι ήταν ικανό να πυροδοτήσει αρκετά σενάρια μεταγραφικού περιεχομένου για τον ΠΑΟΚ και να βάλει στην πρίζα όλους τους οπαδούς του από το πρωί της Τετάρτης (3/7).

Τις τελευταίες ώρες ακούγονται και γράφονται πολλά γι' αυτό το Sport24.gr προσπάθησε να κάνει ρεπορτάζ και να σας δώσει μία ολοκληρωμένη εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία που συλλέξαμε ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται στο Ντουμπάι, χωρίς να επιβεβαιώνεται αν βρίσκεται μαζί και η σύζυγος του, Άννα.

Στα πλαίσια αυτών των επαφών έχει προκύψει και φημολογία για Κουαρέσμα και Τζεμπούρ, η αλήθεια είναι, όμως, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει στην λίστα του διάφορα ονόματα παικτών.

Για τον Κουαρέσμα δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα, καθώς οι πληροφορίες τον θέλουν κοντά στην επιστροφή του στην Τουρκία, ενώ για τον Τζεμπούρ φαίνεται ότι έχει γίνει μία επαφή του Βρύζα, αν όχι με τον ίδιο, με μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

Η προσπάθεια προσέγγισης του Γαλλοαλγερινού επιθετικού εντάσσεται στα πλαίσια της διάθεσης που έχει ο Σαββίδης, σταθερά από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, να πάρει κάποιον παίκτη από τους "ερυθρόλευκους".

Δεν φαίνεται να είναι μία εύκολη υπόθεση, καθώς άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά την σχέση του Τζεμπούρ με τον Ολυμπιακό, υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Τζεμπούρ ύψους 1.4 εκατομμυρίου, την ώρα που πέρσι οι απολαβές του έφταναν τα 1.2. Η πλευρά του ΠΑΟΚ προσπάθησε να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, που αυτή τη στιγμή είχε πρόταση από τους Πειραιώτες ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Το μπαλάκι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα χέρια του παίκτη, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες να πάρει την απόφαση του για την δελεαστική πρόταση του "δικεφάλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ