ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα χαμόγελα για τα διαρκείας, οι παρουσιάσεις, τα φιλικά και ο Μίτσελ

Τα χαμόγελα για τα διαρκείας, οι παρουσιάσεις, τα φιλικά και ο Μίτσελ
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό είναι άκρως ικανοποιημένοι από την κίνηση των πωλήσεων των εισιτήριων διαρκείας, ενώ τις επόμενες ημέρες έρχονται παρουσιάσεις κι άλλων ποδοσφαιριστών. Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μίτσελ, ενώ ανακοινώνονται τα φιλικά προετοιμασίας.

Η πώληση των νέων εισιτηρίων διαρκείας έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα (1/7) και ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως θετικά.

Στον Ολυμπιακό είναι πολύ ευχαριστημένοι από την κίνηση των πρώτων τριών ημερών και τονίζουν μάλιστα πως ούτε οι ίδιοι περίμεναν τέτοια ανταπόκριση από τις αρχές Ιουλίου.

Τρανό παράδειγμα το γεγονός πως οι πωλήσεις των διαρκείας είναι σαφώς πιο ανεβασμένες σε σχέση με πέρσι τέτοια εποχή και αν συνεχιστεί η κίνηση σ' αυτούς τους ρυθμούς, μοιάζει δεδομένο πως οι κάτοχοι θα είναι περισσότεροι από την περασμένη σεζόν.

Είναι άλλωστε λογικό, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες έχουν φουλάρει στις μεταγραφές και ενισχύονται συνεχώς, δίνοντας στους φιλάθλους τους το αίσθημα της προσμονής. Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δουν τη νέα ομάδα που χτίζεται, τη στιγμή μάλιστα που έρχονται κι άλλες μεταγραφές.

Εκτός από μεταγραφές, έρχονται κι άλλες παρουσιάσεις ποδοσφαιριστών, αφού όπως μας ενημέρωσαν από τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή θα παρουσιαστεί ο Βλάντιμιρ Βάις, ενώ την Δευτέρα ακολουθεί ο Σαλίνιο και τα υπόλοιπα νέα αποκτήματα.

Τέλος αξίζει να πούμε πως ο Μίτσελ Γκονθάλεθ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την Τετάρτη το βράδυ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ