ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμέδο: "Να πάρουμε αποτέλεσμα κόντρα στην Τότεναμ"

CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÁÃÅÑÍ ÌÏÍÁ×ÏÕ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÁÃÅÑÍ ÌÏÍÁ×ÏÕ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρούμπεν Σεμέδο δήλωσε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά απέναντι στην Μπάγερν, αλλά δεν κατάφερε στις λεπτομέρειες να πάρει κάτι θετικό από τον αγώνα. Παρ' όλα αυτά, δήλωσε αισιόδοξος για το ματς απέναντι στην Τότεναμ.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην "Allianz Arena", καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Μπάγερν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρούμπεν Σεμέδο τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι μπορούσαν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση, αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες.

Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν είναι μόνο ο Λεβαντόβσκι που κάνει τη διαφορά στην Μπάγερν, ενώ σχολίασε η ομάδα του θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο.

"Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα και θα το δείξουμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι μόνο ο Λεβαντόβσκι, είναι όλοι οι παίκτες της Μπάγερν που είναι πολύ καλοί και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, παίξαμε καλά, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να μπορέσουμε να πάρουμε βαθμούς", δήλωσε ο Πορτογάλος στόπερ στην κάμερα της COSMOTE TV.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ