ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τρίωρη καθυστέρηση στο αεροδρόμιο, μεσάνυχτα στην Αυστρία

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ ΜΠΙΑΛΙΣΤΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ ΜΠΙΑΛΙΣΤΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή του Ολυμπιακού υποχρεώθηκε να παραμείνει τρεις ώρες στο αεροδρόμιο στην Πολωνία μέχρι να πετάξει για Μόναχο. Μεσάνυχτα θα έφτανε στο Στανς της Αυστρίας η αποστολή των "ερυθρόλευκων".

Το απόγευμα του Σαββάτου (6/7) η αποστολή του Ολυμπιακού ήταν προγραμματισμένο να "πετάξει" από την Πολωνία με προορισμό το Μόναχο. Από εκεί οι "ερυθρόλευκοι" θα αναχωρούσαν οδικώς για το Στανς της Αυστρίας, όπου θα συνεχιζόταν η προετοιμασία.

Στην Πολωνία, ωστόσο, προέκυψε πρόβλημα με τον πιλότο κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η πτήση κατά τρεις ώρες! Η αποστολή του Ολυμπιακού, έχοντας ταλαιπωρηθεί, έφτασε τελικό στο Μόναχο λίγο πριν από τις 22.00 (23.00 ώρα Ελλάδας) και αμέσως μετά η ομάδα αναχώρησε για την Αυστρία.

Η απόσταση Μόναχο - Στανς είναι περίπου 1,5 - 2 ώρες, άρα αυτό σημαίνει πως η άφιξη στη νέα βάση για τους "ερυθρόλευκους" θα σημειωνόταν τα μεσάνυχτα. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα προπονηθούν την Κυριακή (7/7) στους πρόποδες των αυστριακών Άλπεων και τη Δευτέρα (8/7, 19.00) είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τη Ντινάμο Κιέβου.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αυστρία θα δοθεί και το φιλικό με το Αμβούργο (10/7, 19.00), ενώ το τελευταίο προγραμματισμένο τεστ είναι στις 16 Ιουλίου με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο "Γ. Καραϊσκάκης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Ανακοίνωσε Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός
Πίτι για Ελ Αραμπί: "Ο Ολυμπιακός έχει πάρει μεγάλο παίκτη, έναν Κλάιφερτ"
"Θέλαμε τον Ελ Αραμπί, περιμένουμε απάντηση από τον Μπεργκ"
Νότιγχαμ Φόρεστ: Παίρνει Σεμέδο, περιμένει γκολκίπερ από τη Σίτι
Ελ Αραμπί: "Πετύχαμε περισσότερα απ' όσα φανταζόμουν"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ