ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πίτι για Ελ Αραμπί: "Ο Ολυμπιακός έχει πάρει μεγάλο παίκτη, έναν Κλάιφερτ"

Πίτι για Ελ Αραμπί: "Ο Ολυμπιακός έχει πάρει μεγάλο παίκτη, έναν Κλάιφερτ"

Ο Ισπανός πρώην μέσος της Λαμίας, Πίτι, μίλησε στον "Sport24 Radio 103,3" για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στη Γρανάδα.

Ο Ισπανός πρώην μέσος της Λαμίας, Πίτι, μίλησε στον "Sport24 Radio 103,3" και την εκπομπή "Τριπλός μπελάς" με τους Θοδωρή Ρούσσο και Βασίλη Τεμπέλη, για τον Μαροκινό επιθετικό του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στη Γρανάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ικανότητά του στο σκοράρισμα : «Το έχει δείξει και στα στατιστικά του. Είναι μεγάλος παίκτης και δεν το λέω μόνο για την ικανότητά του στο σκοράρισμα, αλλά και για την τεχνική που έχει. Είναι καλός συμπαίκτης στα αποδυτήρια και θα βάλει πολλά γκολ στην Ελλάδα».

Για το αν θα είναι αποτελεσματικός στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Όσοι λένε ότι έβαζε γκολ μόνο στο Κατάρ και δεν θα βάλει στην Ελλάδα κάνουν λάθος. Θα το δουν με την πρώτη του εμφάνιση. Έχει βάλει πολλά γκολ και στην Ισπανία και αυτό τα λέει όλα. Είναι καθαρό εννιάρι και για την εποχή ο Ολυμπιακός έχει πάρει έναν σπουδαίο παίκτη».

Για τον παίκτη με τον οποίο μοιάζει στον τρόπο παιχνιδιού: «Τηρουμένων των αναλογιών για μένα είναι ένας Πάτρικ Κλάιφερτ. Δεν είναι γρήγορος, αλλά με τις θέσεις που παίρνει στην μεγάλη περιοχή μπορεί να βάλει πολλά γκολ γιατί έχει καλά τελειώματα».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι πλέον φαβορί για το πρωτάθλημα με τις μεταγραφές που έχει κάνει και την παρουσία του Κώστα Φορτούνη: «Σίγουρα για μένα είναι το φαβορί ο Ολυμπιακός. Η μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας είναι για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι ο Βαλμπουενά είναι τρομερός παίκτης. Γνωρίζω τι παίκτες είναι ο Φορτούνης και ο Ποντένσε. Ο Ελ Αραμπί είναι το τέλειο κομμάτι του παζλ για τον Ολυμπιακό».

Για την μεταγραφή του στην Ινδία: «Μου αρέσει να ψάχνω νέες εμπειρίες και η Ινδία είναι κάτι που έψαχνα. Στη Λαμία ήμουν καλά, αλλά τώρα θέλω να κάνω τον κόσμο χαρούμενο στην Ινδία όπου παίζω ποδόσφαιρο».

Photo Credits: AP Photo/Rebecca Blackwell

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ