ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Θέλαμε τον Ελ Αραμπί, περιμένουμε απάντηση από τον Μπεργκ"

"Θέλαμε τον Ελ Αραμπί, περιμένουμε απάντηση από τον Μπεργκ"

Ο Τζανέρ Κουβάλτσιογλου, υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ στην Τραμπζονσπόρ, υποστηρίζει στο Sport24.gr ότι η ομάδα του είχε κάνει πρόταση στον Ελ Αραμπί και ότι πλέον αναμένεται η απάντηση του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Ολυμπιακός κυνήγησε για αρκετό καιρό τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά ο Σουηδός δεν επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, έχοντας περάσει στο παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Τελικά οι "ερυθρόλευκοι" επέλεξαν για τη γραμμή κρούσης τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, κερδίζοντας τη "μάχη" σε σχέση με άλλες ομάδες που επίσης έσπευσαν να αποκτήσουν τον 32χρονο διεθνή φορ από το Μαρόκο.

Μία από αυτές ήταν η Τραμπζονσπόρ, η οποία μάλιστα "χτυπούσε" τους ίδιους παίκτες που ήθελε ο Ολυμπιακός. Και δεν το λέμε εμείς, το παραδέχεται στο Sport24.gr ο Τζανέρ Κουβάλτσιογλου, υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ. Ο Τούρκος παράγοντας υποστήριξε πως από τη στιγμή που "ναυάγησε" η περίπτωση του Ελ Αραμπί, τότε αναμένεται η απάντηση από τον Μάρκους Μπεργκ, στον οποίο επίσης έχει κατατεθεί πρόταση.

"Ναι, τον θέλαμε τον Ελ Αραμπί. Του προσφέραμε 800.000€ τον χρόνο. Του δίναμε διετές συμβόλαιο, δηλαδή 1.600.000€ για δύο χρόνια. Επέλεξε όμως τον Ολυμπιακό. Καλή τύχη να έχει". Παρεμπιπτόντως, οι "ερυθρόλευκοι" φέρεται να συμφώνησαν με τον Μαροκινό για διετές συμβόλαιο (υπάρχει οψιόν και για τρίτη σεζόν) με ετήσιες αποδοχές σχεδόν 1.300.000 - 1.500.000 ευρώ, ενώ προβλέπονται και μπόνους.

Ο Κουβάλτσιογλου ισχυρίστηκε πως πλέον η ομάδα της Τραπεζούντας περιμένει τώρα τον Σουηδό φορ. "Είναι αλήθεια πως του έχουμε κάνει πρόταση. Περιμένουμε την απάντησή του αυτές τις μέρες" ανέφερε ο Τούρκος, ο οποίος υπηρετεί την Τραμπζονσπόρ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η ομάδα του τερμάτισε στην 4η θέση, πίσω από Γαλατασαράι, Μπασακσεχίρ και Μπεσίκτας.

Ο Ελ Αραμπί εκτός από την Τραμπζονσπόρ απέρριψε και την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, όπου με την Al Duhail από το 2016 έβαλε 74 γκολ σε 59 συμμετοχές. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού αποκτήθηκε για να αποτελέσει το "βαρύ πυροβολικό" στη γραμμή κρούσης και να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, κομμάτι που "πλήγωσε" πέρυσι την ομάδα σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πίτι για Ελ Αραμπί: "Ο Ολυμπιακός έχει πάρει μεγάλο παίκτη, έναν Κλάιφερτ"
Επίσημο: Ανακοίνωσε Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός
Ολυμπιακός: Η σειρά του χαφ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ