ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μαρτίνς για την ανανέωση του

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μαρτίνς για την ανανέωση του

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού για την επέκταση του συμβόλαιου του, ενώ χαρακτήρισε τους ερυθρόλευκους ως το δεύτερο σπίτι του.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (07/05) ανακοίνωσε την παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα για ακόμη δύο χρόνια. Ο Πορτογάλος προπονητής έβαλε την υπογραφή στο νέο συμβόλαιο και πλέον δείχνει έτοιμος να οδηγήσει τους ερυθρόλευκους ακόμα πιο ψηλά.

Αυτό φάνηκε και στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στο επίσημο κανάλι των ερυθρολευκων στο youtube.

Ο Πορτογάλος κόουτς δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και επεσήμανε ότι νιώθει τον Ολυμπιακό σαν το δεύτερο σπίτι του. "Είμαι πολύ υπερήφανος και πολύ χαρούμενος. Καταρχάς, ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του, που δείχνει πως πιστεύει στη δουλειά μας. Αποτελώ μέρος αυτής της μεγάλης οικογένειας εδώ και πολύ καιρό. Ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου.

Ο Ολυμπιακός για μένα έγινε το δεύτερο σπίτι μου. Γιατί όλοι οι φίλαθλοι μού το επέτρεψαν αυτό. Σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανανεώνω με τον Ολυμπιακό και συνεχίζω να δουλεύω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο για δύο χρόνια ακόμη και περιμένουμε μεγάλες κατακτήσεις σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο", δήλωσε ο Μαρτίνς στο Olympiacos TV.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ