ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Μαρτίνς με τους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Μαρτίνς με τους ερυθρόλευκους
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς, μέχρι το 2022.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσει στο τιμόνι ο Ολυμπιακός καθώς οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Πορτογάλο προπονητή μέχρι το 2022.

Ο 49χρονος Πορτογάλος τεχνικός, άλλωστε, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (7/5) στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για τις υπογραφές, καθώς άλλωστε οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό.

O Ίβηρας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα είναι διάρκειας δύο ετών. Άλλωστε ήταν κοινή επιθυμία των δυο πλευρών να συνεχιστεί η κοινή τους πορεία που ξεκίνησε πριν από δυο περίπου χρόνια. Θυμίζουμε πως πρόσφατα το Sport24.gr και ο Διονύσης Βερβελές είχαν αναφέρει πως η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι θέμα χρόνου, αφού οι διοικούντες τον Ολυμπιακό έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά του Πορτογάλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, πριν λίγες ημέρες μέσω του ατζέντη του, είχε δώσει το "οκ"στην ανανέωση συμβολαίου του και έτσι θα ηγηθεί της προσπάθειας του Ολυμπιακού και στη συνέχεια. Όπως είναι αναμενόμενο, η συμφωνία θα επιβεβαιωθεί και από το σύλλογο, που ήθελε να κλείσει νωρίς ένα σημαντικό κεφάλαιο και να μην μπει σε… περιπέτειες, ειδικά από τη στιγμή που έδειξαν άπαντες ικανοποιημένοι από την παρουσία του Πορτογάλου προπονητή τη φετινή σεζόν.

Ολυμπιακός: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Μαρτίνς με τους ερυθρόλευκους
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός μπροστά στην πανδημία του κορονοϊού, θέλει να είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά, ανταμείβει τον προπονητή που τον οδηγεί στην επιστροφή στους τίτλους και φυσικά θα έχει και αύξηση των αποδοχών του.

Ο ατζέντης του Μαρτίνς μπορεί να ψάχτηκε το προηγούμενο διάστημα, αλλά με την αγορά της Αγγλίας "κλειστή"λόγω κορονοϊού, τα "ζύγισε" μαζί με τον πελάτη του και έτσι είπαν το "ναι" στον Ολυμπιακό.

Η δεύτερη σεζόν του Ίβηρα στο τιμόνι της ομάδας ήταν πολύ καλύτερη από την πρώτη. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά συνεχίζει και στην Ευρώπη στους 16 του Europa League.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητής της ομάδας κ. Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμπληρώσει 95 παιχνίδια στον πάγκο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, 56 για το πρωτάθλημα, 12 για το Κύπελλο και 27 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τη φετινή σεζόν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό τις οδηγίες του κ. Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πρώτος και αήττητος, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και στους «16» του UEFA Europa League. Επίσης, πέρσι το καλοκαίρι κατάφερε να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών, στους ομίλους του UEFA Champions League".

Photo credits: Intime (Δελτίο Τύπου)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ