ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στις 12 Ιουνίου ο Μπα στην Ελλάδα

Ολυμπιακός: Στις 12 Ιουνίου ο Μπα στην Ελλάδα

Ο Ουσεϊνού Μπα που ανήκει στον Ολυμπιακό, θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 12 Ιουνίου για να ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα. Την Παρασκευή (17/5) τελειώνουν οι φετινές του υποχρεώσεις με τη Γκαζελέκ.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις 10 Ιουνίου. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τη Δευτέρα (13/5) δείπνησε σε εστιατόριο δίπλα σε λίμνη στην πόλη Αβέιρο, θα μαζευτούν στο Ρέντη, οπότε και θα παραμείνουν μέχρι τις 23 Ιουνίου, καθώς την επομένη η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πολωνία. Ένα από τα νέα πρόσωπα που θα βρεθούν στο προπονητικό κέντρο των "ερυθρόλευκων" είναι ο Ουσεϊνού Μπα, του οποίου η άφιξη έχει προγραμματιστεί για τις 12 του μήνα.

Ο 23χρονος Σενεγαλέζος θα ακολουθήσει κατά τα φαινόμενα την προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" στην Πολωνία και ο ίδιος καλείται να πείσει για την αξία του, ώστε να παραμείνει στο ρόστερ. Παρεμπιπτόντως, την Παρασκευή (17/5) κόντρα στην Παρί για τη Ligue 2 θα ολοκληρωθούν οι φετινές υποχρεώσεις του Μπα με τη Γκαζελέκ Αζαξιό, στην οποία παρέμεινε δανεικός όταν τον Ιανουάριο υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

Σημειώνεται ότι την προετοιμασία των Πειραιωτών θα ακολουθήσει και ο 21χρονος Σέρβος εξτρέμ της Ραντνίνσκι, Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος και αυτός έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, αλλά παρέμεινε δανεικός. "Winger με φοβερή ταχύτητα, αλλά θέλει χρόνο" είχε δηλώσει γι' αυτόν στο Sport24.gr ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ