ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλόγεβιτς για Ραντζέλοβιτς: "Winger με φοβερή ταχύτητα, αλλά θέλει χρόνο"

Μιλόγεβιτς για Ραντζέλοβιτς: "Winger με φοβερή ταχύτητα, αλλά θέλει χρόνο"

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αναλύει στο Sport24.gr το παιχνίδι του 21χρονου εξτρέμ της Ραντνίνσκι, Λαζάρ Ραντζέλοβιτς που ανήκει στον Ολυμπιακό. (VIDEO)

Τον Αύγουστο του 2018 ο Ολυμπιακός αγόρασε από τη Ραντνίνσκι τον 21χρονο ακραίο επιθετικό Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Στο πλαίσιο της συμφωνίας ο Σέρβος ποδοσφαιριστής παρέμεινε δανεικός στην ομάδα της Νις, με σκοπό να πραγματοποιήσει "γεμάτη" σεζόν και το καλοκαίρι του 2019 να πατήσει στον Ρέντη πιο "ψημένος", πιο ώριμος.

Ο διεθνής με την ελπίδων της Σερβίας πραγματοποιεί καταπληκτική σεζόν στη Ραντνίνσκι, η οποία ύστερα από 27 παιχνίδια βρίσκεται στη 2η θέση με 68 βαθμούς (21 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα), στο -7 από τον Ερυθρό Αστέρα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Το Sport24.gr απευθύνθηκε στον πρώην προπονητή του Πανιωνίου, θέλοντας να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία γύρω από το προφίλ του Ραντζέλοβιτς, ο οποίος σε λίγους μήνες θα φορά κι επίσημα τα "ερυθρόλευκα".

Ο 49χρονος προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου ανέλυσε το παιχνίδι του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί προϊόν scouting του "ερυθρόλευκου" επιτελείου, μετρώντας φέτος 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (έχει παίξει σε όλα), μία στα προκριματικά του Europa League και μία στο κύπελλο Σερβίας, έχοντας σκοράρει πέντε φορές, όλες σε επίπεδο πρωταθλήματος (SuperLiga).

Ο Μιλόγεβιτς περιέγραψε τα δυνατά και αδύναμα σημεία του, με βάση τις φετινές του εμφανίσεις και στάθηκε στην ταχύτητα που τον χαρακτηρίζει. Εξέφρασε την εκτίμηση, ωστόσο, πως θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο για να μπορέσει να διεκδικήσει θέση στην ομάδα του Πειραιά. Πάμε να δούμε όσα είχε να μας πει ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα, κάτι που είναι έτοιμος να επαναλάβει και φέτος...

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, κατά τη θητεία του στον Πανιώνιο

- Τι στυλ εξτρέμ είναι ο Ραντζέλοβιτς; Αποδίδει καλύτερα παίζοντας στη γραμμή; Του αρέσει να συγκλίνει;

"Είναι winger με φοβερή ταχύτητα. Φέτος ειδικά έχει κάνει εξαιρετική σεζόν. Παίζει και στην εθνική ελπίδων της Σερβίας. Ξεχωρίζει με την παρουσία του στο σερβικό πρωτάθλημα. Τον ενδιαφέρει να πάρει τη μπάλα από τους αμυντικούς, γιατί είναι γρήγορος και εκμεταλλεύεται την ταχύτητά του, και να κάνει παιχνίδι είτε από τα πλάγια, είτε με το να συγκλίνει. Αυτό έχει να κάνει και με το τι θέλει ο προπονητής".

- Έχει ικανότητα να ντριμπλάρει και να παίζει το ένας εναντίον ενός;

"Δεν είναι ο παίκτης που θα σου κάνει εύκολα τη ντρίμπλα, αλλά όταν πρέπει να τον αντιμετωπίσεις στην ταχύτητα, δεν παίζεται. Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν που τον χαρακτηρίζει, όπως και η δύναμή του".

- Μπορεί να παίξει και στα δύο "φτερά";

"Παίζει κυρίως αριστερά, αλλά μπορεί να παίξει και από δεξιά. Στα περισσότερα παιχνίδια αριστερά αγωνίζεται".

- Δοκιμάζει το πόδι του έξω από την περιοχή; Κυνηγάει το γκολ ή επιδιώκει περισσότερο να μοιράζει ασίστ;

"Βάζει γκολ, ναι. Εντός και εκτός περιοχής. Έχει ποικιλία στο σκοράρισμα. Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός, είναι κοντούλης, αλλά δοκιμάζει να σουτάρει και με τα δύο πόδια. Έχει μέλλον μπροστά του, είναι μικρός και εξελίσσεται πολύ σωστά".

- Πού θεωρείτε ότι οφείλεται η σεζόν που πραγματοποιεί;

"Κόλλησε με την ομάδα, του δόθηκαν ευκαιρίες. Κακά τα ψέματα, όλες οι ομάδες στη Σερβία δίνουν πιο εύκολα την ευκαιρία στους μικρούς. Τους βάζουν στη βιτρίνα για να τους πουλήσουν. Πρέπει να έχεις καλούς παίκτες, αλλά είναι σημαντικό να έχει πλάνο και η ομάδα, να τους στηρίξει. Αυτό γίνεται περισσότερο στις ομάδες που δεν έχουν υψηλούς στόχους. Η Ραντνίτσκι, βέβαια, έχει κάνει εξαιρετική σεζόν. Συνδυάζει και τα δύο".

- Πιστεύετε ότι το καλοκαίρι θα μπορέσει να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού;

"Δεν είναι ακόμα έτοιμος. Πέρυσι αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Σερβίας. Έχει εξελιχθεί, αλλά θα χρειαστεί να πάρει μερικές ακόμη ευκαιρίες, ώστε να έρθει πιο ώριμος και πιο έτοιμος στον Ολυμπιακό. Έχουμε δει βέβαια περιπτώσεις παικτών να παίρνουν μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα και να κολλάνε αμέσως μαζί της. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει σημαντική καριέρα, να παίξει και στην εθνική Σερβίας, αρκεί να το παλέψει. Από αυτόν εξαρτάται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μασούρας: Μια ιστορία σαν παραμύθι
Μπρούνο Βιάνα: Το "βύσμα" αξίας 25.000.000€
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ