ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το γεύμα του Μαρτίνς σε λίμνη του Αβέιρο

Το γεύμα του Μαρτίνς σε λίμνη του Αβέιρο

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφορτίζεται από τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό και τη Δευτέρα (13/5) το μεσημέρι γευμάτισε με τον εκπρόσωπό του, Σάντσο Φρέιτας, σε εστιατόριο δίπλα σε λίμνη της πόλης Αβέιρο.

Η σεζόν για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς ταξίδεψε στη χώρα του. Ο Πορτογάλος, στον λιγοστό χρόνο που έχει μπροστά του για να αποφορτιστεί, καθώς η προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" θα ξεκινήσει στις 10 Ιουνίου, περνά χαλαρές στιγμές με τους δικούς τους ανθρώπους.

Τη Δευτέρα (13/5) ο προπονητής του Ολυμπιακού βρέθηκε σε εστιατόριο στην πόλη Αβέιρο και γευμάτισε με τον εκπρόσωπό του, Σάντσο Φρέιτας, δίπλα στη λίμνη. Οι δύο άνδρες, στην παρέα των οποίων βρέθηκε ένας ακόμη Πορτογάλος προπονητής, ο Νούνο Μάντα Σάντος, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τους "ερυθρόλευκους", αλλά και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να επιστρέψει στους εγχώριους τίτλους και ο Μαρτίνς γνωρίζει ότι τον περιμένει ξανά μπόλικη δουλειά για να επιτευχθούν οι στόχοι του κλαμπ. Φέτος ο 48χρονος μέτρησε 34 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και επτά ήττες με τους Πειραιώτες, που έμειναν στη δεύτερη θέση της Super League, αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ έφτασαν στους "32" του Europa League, "πετώντας" εκτός τη Μίλαν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ