ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με... Σισέ κόντρα στην Πλζεν

Ολυμπιακός: Με... Σισέ κόντρα στην Πλζεν

Ο Παπέ Σισέ αφήνει τη Σενεγάλη και την Τρίτη (30/7) επιστρέφει στην Αθήνα. Το βράδυ θα δώσει το παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν, την ώρα που τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν...

Εκτός αποστολής για τους δύο αγώνες με τη Βικτόρια Πλζεν έχει μείνει ο Παπέ Σισέ λόγω της παρουσίας του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όπου η εθνική ομάδα της Σενεγάλης έφτασε έως τον τελικό (έχασε από την Αλγερία). Με την ολοκλήρωση του τουρνουά, ο στόπερ του Ολυμπιακού ταξίδεψε στην πατρίδα του για να δει την οικογένειά του.

Η άδεια που είχε εξασφαλίσει από τους "ερυθρόλευκους" έφτασε στο τέλος της και την Τρίτη (30/7) επιστρέφει στην Αθήνα. Την ημέρα δηλαδή που ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ομάδα της Τσεχίας, με στόχο την πρόκριση στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Ο 24χρονος θα δώσει το παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου θα παρακολουθήσει από κοντά την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ομάδας του.

Ο Σισέ μπορεί να μην αγωνίστηκε στο Κόπα Άφρικα, αλλά η χρηματιστηριακή του αξία παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Προ ημερών, οι Άγγλοι ανέφεραν πως τόσο η Γουλβς όσο και η Άρσεναλ είχαν ψηλά στη λίστα τους τον Αφρικανό κεντρικό αμυντικό. Οι "λύκοι", βέβαια, απέκτησαν τον Ισπανό Χεσούς Βαγέχο από τη Ρεάλ, οπότε σύμφωνα με τις ενδείξεις δεν θα "χτυπήσουν" κι άλλο στόπερ.

Όπως και να 'χει, το όνομα του Σισέ θα απασχολήσει μεταγραφικά και τον Αύγουστο. Μένει να φανεί αν κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό από τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο και αν ασφαλώς η πρόταση που θα "σκάσει", να γίνει αποδεκτή από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Οι "σωματοφύλακες" της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Ατομικό ο Αβραάμ, δεν προλαβαίνει την Πλζεν
Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν: Ο Μουνουέρα σφυρίζει στο Φάληρο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ